6 Comments

Nos akkor itt az ideje, hogy hogyan is megy ez igazából. Maradjunk a szeretett hazánknál mert talán így érthetőbb lesz. Van a kormány ami ügye már az értelmes ember látja tudja, hogy kikből áll és, hogy mit művelnek. Na hogy ezt tudják tenni piros fehér köntösben és legyen folyamatosan közben kit modernizálni hibáztatni arra ott volt a kezdetekben a mi Gy. Ferink. De mivel ez nem volt elég mert 2015-ben kezdetét vette az igazi Show addigra kitaláltak még egy ellenfelet a momentumot akit köztudott, hogy a Francia páholymesterek fizetnek ők indították útjára 2015-ben mind mozgalmat és 2017-ben pártá lettek. Az ő feladatuk a fiatalság hülyítése és a bohóc szerep az idiótaságok ne továbbija. Csak hogy más is jár ám Franciába nem is keveset mert hiszen ő is ugyan onnan kapja az instrukciókat. Bizony a mi nagy vezírünk. A bal oldal meg az amcsi segget szereti. Szin ház az egész úgy ahogyan van.

Expand full comment

Nagyon nagy és JÓ HÍR : Novák K szereplése után ❤

Expand full comment

A történelemből ismerjük, hogy bizony a szláv nép valamikor nagyon bátor, erős,

harci szellemü nép volt, éppen ezért lettek szét választva és lehetőleg egymás ellen uszítva, mert együtt veszélyesek voltak a háborúkban.

Expand full comment

Igen. Színház. Színház az egész világ .

Expand full comment

Azt mondom MŰSOR!!!!!!

Minden műsor, nálunk is. Háttérben mind egy korrupt hataloméhes farizeus! Eddig hol voltak a szigorú oltáskampányuk idején???

Expand full comment