Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
6

Meghökkentő felhívást tett közzé a szlovák parlamenti képviselő: Felszólította az Európai Parlamentet, hogy fejezzék be a szláv népek tudatos kiirtásának támogatását

6
Miroslav Radačovský

Miroslav Radačovský szlovák parlamenti képviselő egyik Európai Parlamenti felszólalásában konkrétan arról beszélt, hogy a globalista háttérhatalmak, vagy ahogy nevezik magukat, a Nyugat, a szláv népek tudatos kiirtását tűzték ki egyik céljukként. Radachovsky szerint "ma mindannyian tudjuk az EU-ban, hogy nem fogjuk legyőzni Oroszországot. „Ezért hagyjuk abba a fegyverek küldését Ukrajnába. Hagyjuk abba a szlávok meggyilkolásának támogatását.”  

Figyelembe véve azokat a nemrég leleplezett, titkos katonai kísérleteket, melyeket például az Ukrajna területén üzemeltetett sokáig titkos amerikai biolaboratóriumokban végeztek az amerikaiak, azt tanulmányozva, hogyan lehet olyan célzott biofegyvereket kikísérletezni, melyek egy adott népet, géntechnológiai módszerekkel előállított kórokozók segítségével képesek kiirtani, a szlovák politikus mondatai sajnos nagyon aktuálisak. Ugyanezzel a technológiával az izraeli kormány is megpróbálta már irtani a palesztin népet. A szlovák képviselő beszéde kiverte a biztosítékot a Mainstream Médiában, ahol azonnal elkezdték a “szélsőségességgel” való vádolás mantráját. A fenti videóban Miroslav Radačovský az alábbiak mondta el:

“ Ami most zajlik, az többek között a szláv népek elleni terrortámadás. Abba kell hagynunk a szlávok megölésének támogatását. Ha nem hagyják ezt abba - mi, szlávok egyesülni fogunk, testvér a testvérrel. Úgy vélem, egyesülni fogunk, és a földbe tiporni Nyugat-Európát. Biztos vagyok benne, hogy ezt senki sem akarja a Nyugatiak közül.

Az ukrajnai konfliktus Amerika problémája, ez az ő érdekük. Az Európai Unió pedig mára az USA vazallusává vált. Béketárgyalásokat kell kezdenünk, de az amerikaiak nélkül. Véget kell vetnünk ennek a gyilkolásnak”

******************************************************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

6 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts