5 Comments

Nem a "lószart" ismeri fel, hanem a süket dumát. A bullshit átvitt értelemben ezt jelenti angolul.

Expand full comment

Rengeteg per van előkészités alatt az USA-ban és Kanadában is a covid bűncselekmények kivizsgálását illetően. Mind a két országban a probléma a korrupt igazságszolgáltatás. Peter A. McCullough amerikai szivspecialista a mondta a minap azután hogy tanúvallomást tett a kongresszus covid bűncselekményt vizsgáló bizottság előtt, hogy az ország lakosságának kb 15-2o% még mindig a covid propganda hatása alatt van - még mindig transzszerű állapotban vannak.

Egy pár napja mondta Florida tiszti főorvosa, hogy egyetlen egy virus mintát sem kaptak a covid ével alatt hiába kérték, hogy megvizsgálhassák azokat. Ezek miatt is perek vannak előkészités alatt az amerikai egésszégügyi hatóságok ellen akik a covid járványnak hazudott eseményeket kezelték. A covid esemény okairól Trump hatalomrajutása után derülhet fény. Trump egy pár napja az egyik kampány beszédében azt is elárulta hogy az ikertornyok felrobbantása sem úgy törént ahogy azt nekünk előadták. Ugy hogy lesznek itt nagy meglepetések hamarosan minden területen.

Expand full comment

Ajánlom a Google-2017 paktum megnézését,amít OV.a Netanjahu látogatásakor tárgyalt és teljesít a magyar nép kiirtására,és a betelepülő izraelíták kapcsán.

Expand full comment

Érdemes az 1989-es Rózsadombi paktumot is elolvasni. Már akkor eladták a hazát a gengszterek. Az O. V, Netanjahu paktum csak "finomított" az akkor már tényként kezelhető hazaáruláson.

Magyarországon nem volt rendszerváltás, csak gengszterváltás.

Expand full comment
deletedFeb 16
Comment deleted
Expand full comment

Fekete János bankár segítségével.

Expand full comment