Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
5

Gyűrűdzik a botrány az Egyesült Államokban a COVID-vakcina okozta sérüléseket vizsgáló meghallgatásokon:"Nem kell orvos legyek, hogy felismerjem a lószart!" - fogalmazott indulatosan egy képviselő

5

A világ sok részén folynak jelenleg is a COVID-terrorhoz köthető hivatalos vizsgálatok, ugyanis ma már igazolt, hogy az egész pandémiás-vakcinás propaganda csak szemenszedett hazugság volt, mely embermilliók életébe került már eddig is. Az USÁ-ban is folynak az ezt vizsgáló kongresszusi meghallgatások. Megjegyzendő, hogy Magyarország az egyetlen olyan állam az egész világon, ahol még feltételes módban sem lett megemlítve soha hivatalosan a COVID-kamu sok vétke és hazugsága, sőt az egyetlen ország a bolygón, ahol jelenleg is tart még a COVID-terror!

Csütörtökön az Egyesült Államokban összeült a koronavírus-pandémiával foglalkozó szelektív albizottság, hogy megkezdje „Amerika vakcinabiztonsági rendszereinek értékelése, első rész” című meghallgatássorozatát.

A Brad Wenstrup (republikánus párt-Ohio) képviselő elnökletével zajló meghallgatás célja az oltásbiztonsági jelentés, a vakcina-sérülésekre adott válasz és a kompenzációs mechanizmusok hatékonyságának boncolgatása volt a vitatott COVID-19 vakcina kényszerített bevetése után.

A szövetségi kormány felügyeleti rendszerét, amelyet az oltásokból eredő vakcina-sérülések ( megbetegedések, hirtelen halál, turbó-rák, vetélések, koraszülések, stb. ) nyomon követésére terveztek, kemény kritika érte, mert nem tájékoztatta megfelelően a nyilvánosságot az oltással kapcsolatos sérülésekről szóló jelentésekben. Magyarán elhallgatták az emberek előtt a vakcina, azaz a védőoltásnak nevezett biológiai fegyvernek minősülő génterápia lehetséges hatásait/mellékhatásait, majd az oltások után jelentkező mellékhatásokról is igyekeztek félretájékoztatni a közvéleményt.

Egyes szakértők szerint ez a kudarc hozzájárult, az emberek eddigi bizalmához, nemcsak az oltásbiztonság de az egész orvoslás terén.

A COVID-19 vakcina által hátrányosan érintettek kompenzációs folyamatát, a vakcina sérülések miatti pereket, kártérítési igényléseket is megvizsgálták. Itt is máris nagyon sok szabálytalanságra bukkantak a vizsgálóbiztosok.

Wenstrup elnök bírálta a Biden-rezsimet amiatt, hogy az egészséges amerikaiakat arra kényszerítette, hogy megfeleljenek a „tudománytalan oltási projektnek”, anélkül, hogy a vakcinázás miatt kárt szenvedett egyének védelmére és kompenzálására szilárd rendszer lenne bevezetve.

"Ez a meghallgatás fontos lépés a COVID oltási-kampány átláthatóságára és annak biztosítása érdekében, hogy a jövőben az oltással okozott sérülések áldozatai megfelelő kártérítést kapjanak" - mondta Wenstrup elnök.

Az Egyesült Államokban létezik az oltóanyag-sérülések kompenzációs programja, azonban sok amerikai, aki a kísérleti COVID-oltás által okozott vakcina-sérülést követően panaszt nyújtott be, nem kapott kártérítést, és sokuktól megtagadták, a kártérítést.Emiatt is folyik jelenleg a vizsgálat.

A vakcina sérülések kompenzációs programja  (CICP ) honlapjáról kiderül , hogy 2010 és 2024 között összesen 13 406 benyújtott keresetet nyújtottak be , amelyből 12 854 a COVID-19 vakcina-sérüléssel kapcsolatos. Tehát csak 554 esetben van szó másfajta oltásról.

„A 12 854 COVID-19 ellenintézkedési bejelentésből 9 682 állítólagos sérülés/halálozás van jegyezve a COVID-19 oltás következtében, 3 172 pedig egyéb COVID-19 ellenintézkedések miatti sérülés/halál.

Ebbe a 3172 állításba beletartoznak azok is, amelyeknél a kereset első benyújtásakor nem egyértelmű, hogy a sérülés/halál oltás vagy nem vakcina COVID-19 ellenintézkedés okozta-e” – írta a Health Resources & Services Administration (HRSA) honlapján. Ez esetben a hírhedt és többnyire halálos, kórházi COVID-protokoll az, ami miatt feljelentések érkeztek.

Forrás: Health Resources & Services Administration (HRSA)

A meghallgatáson Marjorie Taylor Greene (republikánus párt-GA) igencsak indulatos, érthetően indulatos tanúvallomást tett, megkérdőjelezve a COVID-19 vakcinák gyors engedélyezésének hamis propagandáját, és kiemelve a Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) számára benyújtott nemkívánatos eseményekről szóló jelentéseket.

„Nem vagyok ugyan orvos, de doktori fokozatom van a lószar felismerésében!” – mondta Greene képviselő, célozva arra, hogy nem kell orvosi végzettség ahhoz, hogy a józanul gondolkodó ember átlásson a szitán, milyen ordenáré, hivatalosított, hazugságok folynak az egész COVID-terror óta.

Ez valahogy úgy fordítható magyarra, hogy Tojást tojni nem tudok, de megérzem, ha az záp!

Greene olyan adatokat idézett, amelyek jelentős számú bejelentést jeleznek a COVID-vakcina által okozott sérülésekről és halálesetekről, hangsúlyozva az eltérést e számok és a Countermeasures Injury Compensation Program (CICP) által nyújtott korlátozott kompenzáció között.

„Decemberben, december közepén, azt hiszem, 10-én vagy 11-én engedélyezték az első oltást. Vészhelyzetben engedélyezték. Bumm. És ezt követően itt vagyunk 10 596 vakcina sérüléses vagy vakcina halálozás miatti kártérítési bejelentés kevesebb mint egy hónap alatt.

******************************************************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

5 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna