Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
12

VIDEÓ: A cionista pofátlanság szembemegy a világgal! Gilad Erdan nyilvánosan fellaskázta az ENSZ alapokmányát miután a tagállamok megszavazták Palesztina ENSZ tagságát

12
MANSZÚR, Rijád

A fenti VIDEÓ-hoz nem kell sok magyarázó szöveg. A képkockák önmagukért beszélnek. Egyenes adásban néz velünk szembe a cionista Kazár Maffia minden pökhendisége, tiszteletlensége, beképzelt felsőbbrendűségi téveszméje!

Mint ezt mi is megírtuk, múlt héten az ENSZ Közgyűlése elsöprő többséggel a júdeai azaz Palesztina tagságának elfogadása mellett szavazott: 143 : 9, 25 tartózkodás mellett.

A magyar kormány azon kevés ország közzé sorakozott fel, akik NEM-el szavaztak Palesztina ENSZ tagságára, ahogy a tűzszünetre, a gázai népirtás azonnali beszüntetésére, a független Palesztin állam megalakítására. Magyarország pár további banántársasággal követte az Egyesült Államok kazár stratégiáját, nyilvánvalóvá téve most is, hogy a magyar Orbán-kormány tulajdonképpen egy bábkormány, melyet Tel Aviv cionista kazár tömeggyilkosai irányítanak.

A szavazás azonban elsöprő többséggel Palesztina javára dlt el.

Mit tett erre a jelenlevő Gilad Erdan , az izraeli ENSZ-küldött? Kiállt a pulpitusra és egy sértett pszichopata dühével pofátlanul fellaskázta a szavazás eredményéről kiküldött közleményt, illetve az ENSZ alapokmányát szembeköpve ezzel a demokráciát, magát az ENSZ hivatalát, és nem utolsósorban a 149 országot, akik megszavazták Palesztina ENSZ tagságát.

Igen, Gilad Erdan, Izrael ENSZ-nagykövete a közgyűlés előtt papíraprítóval feldarabolja az ENSZ alapokmányát. Majd ezt követően az egész ENSZ-t illetve a Palesztina mellett voksoló országokat terrorszervezetnek nevezte. Az izraeli kormány október óta 32 000 palesztin civilt , külföldi humanitárius szervezetek munkatársait, külföldi újságírókat és orvosokat gyilkolt meg Gázában, a meggyilkolt palesztin gyerekek száma már eléri a 13 000-et. És ennek a kormánynak a küldötte nevezi a világot “terrorszervezetnek”! Na, meg persze “antiszemitának” is. Kialakul a kazár trend, aki nem támogatja a kazárok tömeggyilkosságait és ártatlan gyermekek, fegyvertelen nők tömeges lemészárlását az nyilvánvaló, hogy csak rohadt antiszemita lehet!

Kérdés, meddig tűri még a világ ezt a mérhetetlen sátáni pofátlanságot amit az izraeli kormány megenged magának?

***************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

*

12 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts