VIDEÓ: Meg nem erősített hírek szerint enyhe sugárzást észleltek Ukrajnában, ott ahol az oroszok megsemmisítettek egy hatalmas fegyverraktárat

Share
Sugárzási tüske Ukrajnában, miután orosz rakéta lőszerraktárt talált – szegényített urán!

A gamma-sugárzás egyértelmű kiugrását észlelték az ukrajnai Hmelnyickijben, miután egy orosz rakéta felrobbantott egy ukrán lőszerraktárt május 12-én. A sugárzás szintje 13-án tovább emelkedett, és jelenleg is az emelt szinten marad. Úgy tűnik, a lőszerraktárban szegényített urán (DU) lőszereket tároltak.

Az orosz rakétacsapás következtében Hmelnyickijt megrázó robbanás nagyon nagy volt. A robbanásról készült videó, az akkoriban megszólaló tényleges légiriadó-szirénákkal fentebb látható.

A szegényített uránból szerencsére nagyon kevés gamma-sugárzás származik . D , a gamma-sugárzásnak ez az egyértelmű kiugrása Hmelnyickijben azt jelzi, hogy nagyon nagy készletek voltak ott felhalmozva s most megsemmisültek, s a robbanás amelyek uránport terjesztett el a levegőbe.

Összehasonlításképpen, Ternopol, Khmilnik és Novaya Ushitsa városai a szokásos, alapsugárzási szintjükön maradtak. Ez azt jelzi, hogy a Khmelnitsky-rendellenesség valóban egyedi eset, és megerősíti azt az állítást, hogy a hmelnyicki készlet szegényített uránból készült lőszert tartalmazott.

És persze felveti a kérdést, vajon még mi mindent, esetleg komolyabb atomlövedékeket is tárolhatnak Ukrajna területén a NATO és az USA nagymesterei?!

********************************************************************************************************

TISZTELT OLVASÓ! Segítsék tényfeltáró munkámat!

A Modern Apokrifek oknyomozó oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel!

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01