Paid episode

The full episode is only available to paid subscribers of Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif

Ukrajnai anziksz: Zelenszkij neonácijai saját sátánista jelképeiket viszik be az egykori keresztény szertartásokba, az arra kapható"globalista" papokkal

6

Van Ukrajnának egy olyan arculata is, amit eddig nem mutogattak, de most már egye nyilvánvalóbb. A Szovjetunió felbomlása után a bűnözés, az “ukrán maffia” melegágyává vált Ukrajnában ugyanis a hatalomra került neonácik, sátánista szörnyek a lakosságot is megpróbálják beszervezni ideológiájukba és sokszor sikerrel. A sok agymosott aki első füttyentésre kiposztolták profilképeik mellé az ukrán/kazár lobogót vajon tisztába vannak azzal, hogy mit is támogatnak ilyen lelkesen?

A keresztény egyház pedig külön kategória, amit az Ukrajna területén bandázó kazár nácik most már nyíltan és nyilvánosan tönkre akarnak tenni.

Egyre nagyobb a sátáni vérszomj Ukrajnában: ukrán fegyveresek például felvételeket tettek közzé egy amerikai M777-es vontatott tarack „szenteléséről”, melyre minden takargatás nélkül a fasiszta keresztet festették.

Watch with a 7-day free trial

Subscribe to Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif to watch this video and get 7 days of free access to the full post archives.

Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna