Terrorista szervezetnek nyilvánította a WHO-t egy sajtótájékoztatón Mislav Kolakušić, Horvátország európai parlamenti képviselője - A végrehajtó politikai vezetők tehát nem mások, mint TERRORISTÁK!

Share

Mislav Kolakušić, Horvátország európai parlamenti képviselője nem mindennapi és mindenképpen dicséretes nyilatkozatában nyilvánosan terrorista szervezetté nyilvánította az Egészségügyi Világszervezetet (WHO).

A Dr. Robert Malone-nal és más politikusokkal közösen megtartott sajtótájékoztatón Kolakusic határozottan ellenezte a WHO azon javaslatát, hogy minden ország írjon alá egy megállapodást, amely kizárólagos felhatalmazást ad a Egészségügyi Világszerevzetnek a pandémiák kihirdetésére, valamint az oltások és gyógyszerek egyetlen protokoll szerinti beszerzésére.

„Szeretném röviden felhívni az emberek figyelmét az emberiséget fenyegető közelgő veszélyre” – mondta Kolakusic. „Az Egészségügyi Világszervezet azt akarja, hogy minden ország írjon alá megállapodást a világjárvány kihirdetésére, a vakcinák és gyógyszerek beszerzésére vonatkozó felhatalmazásról. Ennél azonban egészségesebb és biztonságosabb volna akár az, az emberiség számára, ha megállapodást ír alá a kolumbiai drogkartellel. Azok legalább biztosan mindent tudnak a drogokról és nem hazudnak és gyilkolnak úgy, mint a WHO.”-jelentete ki a horváth EP -képviselő.

Talán jobb későn mint soha, ha végre politikusok is “ébresztgetik” a népet, hogy azok legalább ezután képesek legyenek felismerni a globalisták csapdáit és megakadályozzák, hogy a WHO-féle bűnbandák kiselejtezhető vágóbarom szinten kezeljék az emberiséget a Földön.

********************************************************************************************************

TISZTELT OLVASÓ! Segítsék tényfeltáró munkámat!

A Modern Apokrifek oknyomozó oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel!

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01