Terrorista szervezetnek nyilvánította a WHO-t egy sajtótájékoztatón Mislav Kolakušić, Horvátország európai parlamenti képviselője - A végrehajtó politikai vezetők tehát nem mások, mint TERRORISTÁK!

May 22, 2023
∙ Paid
6

Mislav Kolakušić, Horvátország európai parlamenti képviselője nem mindennapi és mindenképpen dicséretes nyilatkozatában nyilvánosan terrorista szervezetté nyilvánította az Egészségügyi Világszervezetet (WHO).

A Dr. Robert Malone-nal és más politikusokkal közösen megtartott sajtótájékoztatón Kolakusic határozottan ellenezte a WHO azon javaslatát, hogy minden ország írjon alá egy megállapodást, amely kizárólagos felhatalmazást ad a Egészségügyi Világszerevzetnek a pandémiák kihirdetésére, valamint az oltások és gyógyszerek egyetlen protokoll szerinti beszerzésére.

„Szeretném röviden felhívni az emberek figyelmét az emberiséget fenyegető közelgő veszélyre” – mondta Kolakusic. „Az Egészségügyi Világszervezet azt akarja, hogy minden ország írjon alá megállapodást a világjárvány kihirdetésére, a vakcinák és gyógyszerek beszerzésére vonatkozó felhatalmazásról. Ennél azonban egészségesebb és biztonságosabb volna akár az, az emberiség számára, ha megállapodást ír alá a kolumbiai drogkartellel.…

Watch with a 7-day free trial

Subscribe to

Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
to watch this video and get 7 days of free access to the full post archives.