Sunyító gyilkosok?! Miért kap hirtelen agyvérzést egy addig makkegészséges 12 éves gyerek? Miért nem vetik fel az egészségügyi illetékesek a COVID vakcina-mellékhatás lehetőségét a kérdéses eseteknél?

3

Akárhogy is próbálja a magyarországi fősodratú sajtó, amit nevezhetünk nyugodtan kormánysajtónak is, leplezni, egyre több olyan tragikus hír lát nyilvánosságot, melyből megtudhatni, hogy addig egészséges gyerekek kapnak hirtelen agyvérzést, halnak meg hirtelen és megmagyarázhatatlan módon Magyarországon. Is. Mert sajnos az egész világon is. És nem csak gyerekek.

És ez a tragikus, ám nagyon is előre látható jelenség egyértelműen azután jelentkezett Magyarországon is, hogy tavaly elkezdték beoltani a COVID19-es , védőoltásnak hazudott mRNS szérummal a magyar gyerekeket is. Mindeddig bizonyítottan, lásd. a hivatalos orvosi statisztikákat nem történtek sorozatban ilyen esetek az egészséges gyerekek körében. És noha már hivatalosan elismert tény, hogy a C19-es oltásnak a legismertebb és legelterjedtebb mellékhatása a vérrögképződés s az emiatt fellépő agyvérzés, embólia, szívmegállás, stb. a Hirtelen Halál eseteknél az orvosok félre néznek, holott az egész közvéleményben ott a félelmetes, és válaszra váró kérdés, és ha ez megint a gyilkos C19-es szérum volt?! Tudják, az oltás, ami “működik”!

Fotó: Kapunk e választ arra az orvosoktól mi okozta az addig teljesen egészséges 12 éves kisfiú agyvérzését és hogy a gyerek megkapta vagy sem a COVID-vakcinát ?

Az a cinikus, sunyi hallgatás azonban, ahogy az oltásig teljesen egészséges magyar gyerekek soraiban megtörténő egészségügyi tragédiákat megpróbálják elhallgatni, eltussolni és még véletlenül sem merik vagy nem akarják felvetni a mindenki szemében ott látható kérdést, hogy ez bizony a COVID vakcinával függ össze… nos, ez egyszerűen felháborító, újabb szégyenfoltja az embereket és az egész gyógyító tudományt eláruló orvostársadalomnak!

Az elmúlt hetekben hallottunk fociedzés alatt rosszul lett és meghalt magyar gyerekről, tüdőembólia miatt meghalt hetedikes fiúról, akinek eddig semmi baja ne volt, és most pár napja megint egy ilyen eset borzolja az idegeket, egy 12 éves makkegészséges kisfiú kapott hirtelen agyvérzést az uszodai edzés alatt.

ERRŐL EZ JELENT MEG A MAGYARORSZÁGI SAJTÓBAN:

“Minden előjel nélkül agyvérzést kapott egy 12 éves kisfiú a mátészalkai uszodában. A 12 éves Miklós úszásórán vett részt, ahol jelezte az oktatónak, hogy rosszul van, majd kiment a medencéből, s az öltöző felé vette az irányt. Ezután epilepszia szerű rohamot kapott, ezért az úszómester azonnal értesítette a mentőket is. Ám az oktató hiába igyekezett a gyermeket ellátni, az elveszítette az eszméletét.

Később kiderült, a gyermek agyvérzést kapott. Kórházba szállították és mély-altatásban tartják, mert attól félnek az orvosok, ha felébresztik, ismét elindulhat a vérzés az agyában.”

“Sosem volt semmi baja, egészséges volt. Hétfőn reggel elindult az iskolába, akkor sem mondta, hogy rosszul érezné magát. Aztán 9-kor hívtak, hogy agyvérzést kapott és kórházba szállították

– mesélte a BORS-nak teljes kétségbeeséssel a hangjában Miklós édesanyja

DE AZ NEM JELENT MEG, SEHOL NEM VETŐDÖTT FEL, HOGY MÉGIS MI OKOZTA AZ ADDIG EGÉSZSÉGES, 12 ÉVES GYEREK HIRTELEN AGYVÉRZÉSÉT???

Ugyanis a gyerekeknél ez teljesen nem normális dolog, főleg nem egészséges gyerekeknél! Esetükben az agyvérzést előidéző fő tényezők közül ugye kimarad a magas vérnyomás, érelmeszesedés, stressz, stb. ami a felnőttek esetében jelentős rizikófaktornak számít.

A magyarországi sajtó a tragédiát megpróbálta elterelni abba az irányba, hogy a gyerek szülei milyen szegények és nem tudnak elutazni a kisfiúhoz a kórházba. ez nagyon szomorú persze, de itt, a sajtó szempontjából természetesen, nem ezen van a lényeg, hanem azon, hogy miért nem tette fel eddig senki a kérdést, mi okozhatta az egészséges gyerek hirtelen agyvérzését?

ÉS AZT A KÉRDÉST, HOGY A 12 ÉVES MIKLÓS BE VOLT VAJON OLTVA A COVID SZÉRUMMAL VAGY SEM?

Az elmúlt 3 év történéseit, azaz a hivatalos COVID-propagandát figyelve nem elfogadható az a válasz, hogy ez személyes adat, ugyanis a hazug COVID-propaganda során aljasul és gátlástalanul számolták a halottakat a nagy nyilvánosság előtt, magasról tettek a betegek személyes jogaira, minden halottat egy aljas és hamis protokoll alapján “covidosnak” nyilvánítottak és ezt közzé is tették. Ahogy a vakcina -kampány kezdetén azt is megjegyezték, hogy az elhunytak közül vagy a megbetegedettek közül ki az oltott ki nem az oltott.

Úgyhogy legyen válasz, ha az emberek felteszik a mindenkiben felmerülő kérdést: oltott volt a gyerek vagy sem?

Jómagam szombaton megpróbáltam felvenni a magyarországi kórházi illetékesekkel a kapcsolatot, de hétvége lévén nem találtam egyetlen nyilatkozásra jogosult illetékest sem.

Viszont, hosszas telefonálgatást követően kaptam némi kioktatást a betegjogokról.

Így örömmel kell megállapítanom, hogy a betegjogok mégis léteznek Magyarorságon, még akkor is, ha az elmúlt 3 év COVID-propagandája alatt ez teljesen nem így tűnt. Legalábbis, ha az igazságról érdeklődőket kellene lepattintani.

A gyereket megműtő kezelőorvosról csak annyit sikerült szombaton megtudni, hogy majd hétfőn lesz elérhető, de telefonon nyilván nem ad felvilágosítást.

Nyilván én is így vélem ezt és mondtam, hogy nyilván hajlandó vagyok személyesen odamenni, hogy feltegyek pár kérdést, ha a doktor úr mégis válaszolna ezekre.

És ígérem hétfőn újra visszatérek a kérdésre, mert ez a kérdés nemcsak engem hanem még jó pármillió magyart érdekel?

MERT MILYEN EMBEREK, MILYEN NEMZET VAGYUNK MI, HA EZEK UTÁN A SZEMÜNK LÁTTÁRA ZAJLÓ GYANÚS TRAGÉDIÁK MENTÉN SEM ÁLLUNK A SARKUNKRA?

KI VÉDI MEG A MAGYAR GYEREKEKET?

JOGUNK VAN KÉRDEZNI ÉS JOGUNK VAN VÁLASZOKAT KAPNI! IGAZI VÁLASZOKAT!

És csak jelzem, hogy ilyen esetekben a nemzetközi sajtóban és az orvosok kommunikációjában az a bevett szokás, hogy a kezelőorvos hivatalos nyilatkozatot ad ki az eset kapcsán és tájékoztatja a közvéleményt azokról az orvosi tényekről melyeket tapasztalt és diagnosztizált egy adott esetnél.

Így a Miklós esetében az agyműtétet végző orvos nyilván el tudja mondani, mit tapasztalt és szakmai tudása alapján mi okozhatta az egészséges kisfiúnál a hirtelen agyvérzést?

És persze azt is, hogy a gyerek be volt e oltva vagy sem. Ez azért is érdekes, visszatérve a betegjogokra, ugyanis a vakcina-kampány alatt számtalan esetben tették fel az egészségügyi ellátásokat igénylőknek ezt a kérdés, hogy be vannak oltva vagy sem. Tehát ez mégsem lehet ugye akkora államtitok!

Ami a gyerekek COVID-oltását érinti Magyarországon erről elég döcögős információk vannak a kormányoldalon, de az tény, hogy országszerte sok gyereket oltottak be a védőoltásnak mondott C19-es szérummal.

Tehát ilyen szempontból egy lényegi kérdésem lenne, ha mégis találok egy nyilatkozni képes, nyilatkozni merő orvost az eset kapcsán, éspedig az, hogy megkapta e a COVID-oltást a 12 éves kisfiú, és ha esetleg igen, akkor orvosi szempontból lehetségesnek vélik, hogy ennek kapcsolata van az eddig egészséges gyereknél fellépő hirtelen agyvérzéssel?

Ennyi.

Úgy vélem, a betegjogokat ez nem sérti.

Korántsem annyira, mint ahogy a betegjogokat sértették a COVID-mizéria alatt elkövetett propagandával!

A koronavirus.gov.hu oldalon először december 8-án számoltak be arról, hogy megnyílik a regisztráció az 5–11 éves gyerekek oltásához.

2022.Január 3-ig 48 ezer 5 és 11 év közötti gyereket vittek a szülők koronavírus elleni védőoltásra Magyarországon, ami azt jelenti hogy az 5–11 éves korosztály nagyjából 7-8 százaléka kapott már oltást.

Fotó: Szép, friss, zombati propaganda Orbán Viktor Facebook oldaláról. Nos, Orbán úr, ha valóban a magyar gyermekek védelme az első, akkor elsősorban választ akarunk az állítólagos C19 “védőoltások”-okozta mellékhatások és az egyre több gyerekeknél bekövetkező Hirtelen Halál esetek közti összefüggésről! Igazi orvosoktól, nem állatorvosoktól mint például Rusvai Miklós és nem beszervezett vakcina-ügynököktől mint Karikó Katalin és a szegedi, fehérköpenyes covid-maffia! Orbán úr, minden nemzetnek szent a gyermeke! Legyen elég a magyarok gyilkolásából!

A 12 éves gyerekről annyit tudni, hogy jelenleg, az agyműtétet követően mély-altatásban tartják. Adja a Jóisten, hogy felépüljön, innen is gyógyulást kívánok neki!

Az eset fejleményeire visszatérek, mihelyt sikerül egy nyilatkozni képes, illetékes szakorvost, kórházi sajtóreferenst találnom, aki esetleg megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

************************************************************************************************************/

Tisztelt Olvasó!

Segítse tényfeltáró, oknyomozó munkámat, ha erre módja van, hogy a továbbiakban is olyan információkat oszthassak meg, melyeket elakarnak hallgatni a világ elől!

Ha Ön támogatni szeretné oknyomozói tevékenységemet és a Modern Apokriff oldalt klikkeljen ide a linkre, olvassa el és tegye meg. Köszönöm!