Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Paid episode

The full episode is only available to paid subscribers of Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif

Sunyító gyilkosok?! Miért kap hirtelen agyvérzést egy addig makkegészséges 12 éves gyerek? Miért nem vetik fel az egészségügyi illetékesek a COVID vakcina-mellékhatás lehetőségét a kérdéses eseteknél?

2

Akárhogy is próbálja a magyarországi fősodratú sajtó, amit nevezhetünk nyugodtan kormánysajtónak is, leplezni, egyre több olyan tragikus hír lát nyilvánosságot, melyből megtudhatni, hogy addig egészséges gyerekek kapnak hirtelen agyvérzést, halnak meg hirtelen és megmagyarázhatatlan módon Magyarországon. Is. Mert sajnos az egész világon is. És nem csak gyerekek.

És ez a tragikus, ám nagyon is előre látható jelenség egyértelműen azután jelentkezett Magyarországon is, hogy tavaly elkezdték beoltani a COVID19-es , védőoltásnak hazudott mRNS szérummal a magyar gyerekeket is. Mindeddig bizonyítottan, lásd. a hivatalos orvosi statisztikákat nem történtek sorozatban ilyen esetek az egészséges gyerekek körében. És noha már hivatalosan elismert tény, hogy a C19-es oltásnak a legismertebb és legelterjedtebb mellékhatása a vérrögképződés s az emiatt fellépő agyvérzés, embólia, szívmegállás, stb. a Hirtelen Halál eseteknél az orvosok félre néznek, holott az egész közvéleményben ott a félelme…

Watch with a 7-day free trial

Subscribe to Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif to watch this video and get 7 days of free access to the full post archives.

Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna