OKNYOMOZÁS:Tisztázzuk végre, az emberekbe oltott COVID-szérum valóban egy globális szintű nanotechnológiai emberkísérlet, mely révén ki akarják építeni a"testek internetét! SEMMI KÖZE A VÉDŐOLTÁSHOZ!

26 kutatócsoport elemezte a COVID-szérumokat smind megállapították, a szerfémes nanorészeket juttat az emberi testbe

Share

AZ A TÁRSADALOM AHOL A TÖMEGGYILKOSOK SZABADON, VEZETŐ POSZTOKBAN TEVÉKENYKEDHETNEK EGY ÖNVÉDELEMRE KÉPTELEN, HALÁLRAÍTÉLT TÁRSADALOMMÁ VÁLIK!!!

Az elmúlt két esztendő COVID19 terrorja alatt mindazokat, akik megpróbáltak valós tudományágakra támaszkodni és ezek segítségével választ kapni a hivatalos hazugság-áradatokból fakadó kérdésekre, a neo-marxista, covidnáci ideológia gondolat-csendőrsége azonnal “konteósnak”, hazudozónak vagy fantasztának minősítette vagy csak egyszerűen cenzúrázta (fact check), azonban ma már a bizonyítékok tükrében úgy véljük, eljött az ideje annak, hogy az Olvasó elé tárjuk azokat a valós tényeket, melyek  mai napig  „titkos tanokként” vannak kezelve, s aki foglalkozni mer ezekkel a covid-inkvizició azonnal lecsap rá.

Nem titok, komoly erőfeszítéseket teszünk azért világszerte, hogy ezt és az ehhez hasonló tanulmányokat ismertessük az Olvasókkal, ugyanis a médiának az (lenne) a feladata, hogy tájékoztasson és segítse az  embereket az Igazság megtalálásában, főleg egy hazugságokra alapozott, emberiség ellenes bűncselekmény-sorozat érájában.

Nem áll módunkban azt a több ezer elő-tanulmányt is leközölni, melyek a lenti tanulmány előzményei voltak, de igyekszünk kiválasztani a legérdekesebb, legérthetőbb írásokat.

Az alábbi tanulmányból akár a laikus is megértheti, hogy amit az emberi szervezetbe juttatható, ültethető nanó-részecskékről és mikro chippekről hallani, egyáltalán nem a „konteó” kategória, ugyanis ilyen kísérletek már régóta folynak azoknak a cinkos politikai kormányok mögött lapuló globalista érdekcsoportok megbízásából, melyek egy „Új Világrendet” (New World Order, Great Reset, Build Back Better) , emberi bió-robotokat (filmekből is ismert cyborgokat) képzelnek el a normális, Isten által Teremtett,  földi, emberi társadalom helyére.

Ezeket a közvélemény elől tudatosan elhallgatott, elrejtett, nem közölt tanulmányokat olvasva és megértve, talán nem nehéz rájönni, most miért is kell(ene) védőoltásnak hazudott  mRNS szérumok sorozatával olyan  nano-összetevőket juttatni az élő emberi szervezetbe, mely  után elkezdődhet az első és eddig legnagyobb emberkísérlet azzal kapcsolatban, hogyan lehet Isten embereiből egy ellenőrzött, lelkét és önálló emberi tudatát elvesztett bió-robot társadalmat létrehozni.

Ezt akár a luciferi, istentagadó sátánizmusnak is nevezhetjük, a teológiai meghatározások fényében.

Nem, nem konteók ezek, hanem a tudománynak egy olyan szintjén történő valós kutatások, melyekről a hétköznapi ember, sőt tudományos végzettséggel és titulusokkal rendelkező személyek sem találkozhattak eddig, hacsak nem a hollywoodi filmekben elrejtett manipuláló, tesztelő célzatú „üzenetekben”.

Ami eddig elképzelhetetlennek tűnt, az ma már valóság.

Akkor is valóság, ha a lebutított, média által agymosott emberek elől ezt el akarják titkolni és az igazság keresőit megfélemlíteni és megbélyegezni.

Az alábbi tanulmányt leíró világhírű tudós pont a fenti okok miatt nem saját nevén teszi nyilvánossá tanulmányait, hanem egy (a tudós világban egyébként ismert) pszeudonima alatt.

Elolvasva a lenti (linkre kattints!) tanulmányt akárki megértheti, hogy a „távirányított” bió-robotok korántsem olyan távoli fantazmagóriák, melyeket az emberek csak például A Stepford-i feleségek című (rém)álomgyári vízió-filmben láthattak.

És az is körvonalazódhat, miért titkosították a már több millió emberbe belekényszerített  COVID-oltások összetevőit, melyekről evidenssé vált, hogy nem egy vírusfertőzés megállítását szolgálják, hanem részei a földtörténet eddigi legnagyobb és legaljasabb emberkísérletének.

ERRE A LINKRE kattintva az egész tanulmányt elolvashatja magyarra fordítva.

Magyarázat a fenti, vezető videóhoz:

A Pfizer fiolákban gyakran előforduló szerkezetek:

Mik lehetnek ezek?

Szerkezetek melyek igazoltan reagálnak az elektromágnesességre. Ezek kerülnek be az emberek testébe.

Mindenesetre a koleszterin- vagy sókristályok nem reagálnak az elektromágneses mezőkre.

Az optikai mikroszkóp csak mikroméretű objektumokat mutat, nanoméretű objektumokat nem. Ezért volt nehéz felfedni ezeket a szerkezeteket.De sikerült.

A fiolákban található szerkezetek már csak nagy méretük miatt is igen problematikusak. E termékek gyártói ezeknek a megállapításoknak egyikével sem foglalkoztak.

Képzeljük el laikusként, milyen “mellékhatásokat” okozhat az élő emberi szervezetben egy ilyen elektromágneses reakció. Ez az okozói azoknak a furcsa rögösödéseknek, melyek a beoltott emberek érrendszerében kialakulnak.

A COVID szérum mellékhatásaként, a beoltottak vérereiben fehér alapú, gumiszerű rögösödés megy végbe. Ezek okozzák a mellékhatások nagy részét, lásd vérrög-képződés, szívleállás, agyvérzés, trombózis, embólia. Ezek a furcsa gumiszerű valamik, felveszik a vérerek alakját, majd eldugaszolják azokat.

Legyen világos, a propaganda mese, miszerint a magyar származású kutató (alias gyógyszer- és titkosügynök) Karikó Katalin olyan géntechnológiás mRNS módszerrel kidolgozott védőoltást fejlesztett ki egy légúti fertőzést okozó vírus ellen, nem más , mint egy tudatosan terjesztett nagy-nagy hazugság.

Az eddigi kutatások bizonysága szerint, Karikó C19-szérumhoz kapcsolódó kutatói munkássága arról szólt, hogy kifejlesszen egy megoldást arra, hogy úgymond “kicselezzék” az ember természetes immunitását, ugyanis az emberi szervezet Isten alkota önvédelmi rendszere azonnal megpróbál magából kivetni minden belejuttatott testidegen, DNS-idegen dolgot.

Karikó kutatói munkája tulajdonképpen arra összpontosított, hogy ezt a természetes védelmi rendszert, az ember immunválaszt a beleoltott mérgező anyagra, kicselezze valamilyen úton-módon, úgy hogy az emberi szervezet ne próbálja majd kivetni magából a COVID-oltással belejuttatott nanorészeket. És lássuk be ilyesmiért, nem Nobel díj jár, hanem minimum nyilvános főbelövés , mint minden tömeggyilkos méregkeverőnek!

A termékeket, azaz a Pfizer COVID-szérumot tehát egy hamisítványnak kell tekinteni, ha bármilyen nagyobb képződményt és szennyeződést találnak benne. És találtak ilyeneket. Hidrogél, fémes nanorészecskék, elektromágneses behaásra önmagukat összeszerelő fémes szerkezetű nanoszálacskák… mind- mind benne vannak a COVID-szérumokba… és ezeket bele vezetni az élő emberi testbe megegyezik az előre megfontolt, minősített emberöléssel, a tudomány és a büntető jog mai álláspontja szerint.

(Carter Kittrel – a Rice Egyetem kutatója:

„ Ez a nanotechnológiában is általánosságban összefügg, ez az önösszeszerelés nagyon nagy. Ha rá tudod venni, hogy a dolgok úgy épüljenek fel maguktól, ahogy a biológiában mi magunk építjük fel magunkat ."

Ma már az is világos, hogy valamennyi COVID-oltásnak nevezett injekció ugyanazt tartalmazza, ahogy tudatos hazug narratíva volt az is, hogy akkor fedezték fel azokat,a vírus visszaszorítása miatt. Az mRNS technológia, amire hivatkoztak, pedig csupán az, a genetikai alapon történt immunrendszer megzavarás, amiről fentebb írtam.

Tehát ezeket a “védőoltásnak” hazudott, hamis emberre veszélyes termékeket sürgősen le kell állítani, vissza kell hívni és megfelelően ki kell vizsgálni.

A Pfizer szérumok tartalmát elemző tudósok kijelentették: Megcáfolhatatlan bizonyítékok vannak arra, hogy a “védőoltásnak” hazudott szérumban ön-összeszerelő nano-szerkezetek látszanak.

A témában interjút készítettek Dr. David Nixonnal, Dr. Shimon Yanowitz-cal és Mat Taylor elektromérnökkel. Valamennyien tanulmányozták a Pfizer fiolák tartalmát és azt állítják semmi olyan nincs abban , ami védőoltásnak számítana, vagy akár újfajta mRNS géntechnológiának. Ezek az utóbbi állítások a COVID-oltásról egyértelműen propaganda HAZUGSÁGOK VOLTAK, melyekkel tudatosan becsapták az emberiséget, eddig ismeretlen életveszélynek téve ki azokat, akik beadattáék maguknak a C19 szérumot.

Dr. Shimon Yanowitz egy izraeli elektromérnök és független kutató. Kiterjedt kutatást végzett az 1918-as spanyolnátha-járványról. Azzal érvel, hogy a spanyolnátha-járványt az „agyhártyagyulladás megelőzésére” beadott injekciók okozták

Jelenleg 26 nemzetközi tudós csapat együttesen kutatja a Pfizer fiolák tartalmát, hogy fényt derítsenek a C19 injektálható önszerelő nanotechnológiájára. Ebben a fenti videóban, az interjúban bemutatjuk Dr. David Nixon videófelvételeit, amelyek azt mutatják, hogy a mikrochipek össze- és szétszerelődnek, majd újra összeszerelhetők – esetleg a végtelenségig folytatva ezt a folyamatot. És itt már ötleteink i lehetnek, a vakcina és az 5G közti összefüggésről.

Ha ez a terv megvalósulhatna, akkor távirányítással, akár az 5G tornyok segítségével tetszés szerint lehetne megbetegíteni vagy akár megölni beoltott embermilliókat.

MINDEZT AZ EMBERI TESTBEN/TESTTEL TESZIK!

Ez a mikroszkópos felvételekről készült, korábban soha nem látott felvétel bizonyítja, hogy ezt a rendkívül fejlett technológiát nehéz beazonosítani – de gondos és türelmes kutatás után mégis dokumentálható.

Ennek a technológiának van egy virtuális tervezete, amely intelligensen vezérli ezt az összeszerelési és szétszerelési folyamatot.

Ugyanezeket a megerősítő megállapításokat mutatjuk be Mat Taylor videójában. Dr. David Nixon egy melbourne-i ausztrál orvos, aki hónapok óta alaposan kiértékelte a Pfizer injekciós üveg tartalmát, és dokumentálta a leleteket és a változásokat. Dr. Shimon Yanowitz független izraeli kutató, számítástechnikai és elektromérnöki háttérrel rendelkezik, és kiértékelte a C19 injekciós készítményt közvetlenül a felolvasztás után, és kimutatta, hogy szoba-hőmérsékleten összeállnak, majd még bonyolultabb nanoszerkezetekké állnak össze a testhőmérsékleten történő inkubálás során.

Bebizonyította, hogy az önszerveződő struktúrák a liposzómákból származnak. Mat Taylor egy, amerikai származású, Ecuadorban élő elektromérnök, aki mikroszkóp alatt értékelte a C19 injektálható anyagokat, és bizonyította az önszerelést, valamint bizonyítékot a mikroáramkörök fejlődésére az EMF-expozíciótól függően. Dr. Ana Maria Mihalcea, MD, PhD az Egyesült Államokból, belgyógyász szakorvos, patológiából PhD fokozattal és több mint 22 éves klinikai gyakorlati tapasztalattal – szorosan együttműködik az interjúban szereplő mindhárom tudóssal szinté igazolja, hogy a Pfizer C19-féle injekciók ismeretlen nanorészeket tartalmaznak.

Válaszoljunk az alábbi kérdésekre, hogy megértsük mekkora bűncselekmény az egész COVID19, pandémiás-vakcinás hazugság, amit a földi civilizáció ellen elkövettek:

Bizonyítva lett, hogy valóban egy természetes úton kialakult és elterjedt légúti vírus okozott világjárványt? NEM

Bizonyítva lett hivatalosan, hogy a PCR-teszt, amire a (hamis) járványügyi statisztikákat alapozták, egy géntechnológiai teszt, amely önmagában alkalmatlan egy diagnózis felállításra és a SARS-Cov 2 vírus vagy bármilyen vírus kimutatására? IGEN

A WHO elismerte, hogy az állítólagos COVID-elleni vakcina nem gátolta meg az állítólagos fertőzések terjedését? IGEN

Ezek után adtak bármilyen magyarázatot, mivel és miért oltják be megszorításokkal, hazugságokkal kényszerítve az emberek millióit? NEM

Átláthatóak a vakcina-szerződések? NEM

A COVID-szérum beadatása után jelentkezett az azóta is tartó, sorozatos „hirtelen halál” szindróma a beoltottaknál, amihez fogható azelőtt soha nem volt? IGEN

Kérdéses még bárki előtt, hogy az állami hatóságok, az országok kormányai hazudtak a embereknek az egész COVID-pandémia alatt?

És a kérdés, amire a válasz nem írom ide: MIÉRT TÖRTÉNT MINDEZ VAJON!?

DE AMI ENNÉL IS FONTOSABB ÉS ÉLETBEVÁGÓBB KÉRDÉS, MIÉRT VANNAK MÉG SZABADLÁBON MINDAZOK,AKIK EZT ELKÖVETTÉK, VÉGREHAJTOTTÁK ÉS MAI NAPIG PROPAGÁLJÁK ???

AZ A TÁRSADALOM AHOL A TÖMEGGYILKOSOK SZABADON, VEZETŐ POSZTOKBAN TEVÉKENYKEDHETNEK EGY ÖNVÉDELEMRE KÉPTELEN, HALÁLRAÍTÉLT TÁRSADALOMMÁ VÁLIK!!!

Kapcsolódó cikkeim:

Nem vérrögök hanem eddig ismeretlen proteinstrukturák okozzák a hirtelen haláleseteket a beoltottaknál ?! : Megdöbbentő elektromikroszkópos fotók a COVID oltások után elhunyt emberek holttestében talált valamikről – kristályos struktúrák, nanoszálak NEM VÉRRÖGÖK öltek!

Újabb „konteó” válik valósággá!?- A Covid19 oltóanyagokban bizonyítottan fellelhetőek ismeretlen nanorészecskék, melyek az emberi vérrel keveredve „összeszerelik” magukat (+ VIDEÓ)

Azoknak, akik még nincsenek tisztában azzal, hogy mit fecskendeznek be “védőoltás” címszó alatt az emberek testébe – Biológia, elektronika és nanotechnológia az Új Civilizáció pirkadatán – Több szálon futnak a “járvány” eseményei