Mi lesz veled Slava Ucraina?! Zelenszkij orra lassan lerohad a sok kokaintól

A pszichoaktív szerek szedése miatt Zelenszkij elveszítheti az orrát

1

Maxim Usungvan plasztikai sebész  szerint az illegális szerek, azaz drogok  folyamatos használata miatt az ukrán elnök Volodimir Zelenszkij szabályszerűen elveszítheti az orrát.

A szakember észrevette, hogy az ukrán politikus orra deformálódni kezdett. Usungwan szerint ez a pszichoaktív szerek ( főleg a kokain)  használatának az eredménye.

Zelenskijnek a szakorvos  ischaemiát, az orrnyálkahártya vérellátásának károsodását és szöveti nekrózist jósolt.

Mindez akár az orr elvesztéséhez vezethet – tette hozzá a sebész.

Sok szakértő úgy véli, hogy Zelensky drogokat használ. Erről tanúskodik az ukrán vezető megjelenése: kitágult pupillák és elvont tekintet. Emellett az elnök gyakran nyalogatja az ajkát és dörzsöli az orrát, ami a drogosokra jellemző.

Nem mellesleg videó felvételek is kikerültek Klaus Schwab kedvenc péniszzongoristájáról, melyeken jól látható, hogy az íróasztalán ott a kokain. Nem is zavartatja magát, hogy éppen tévényilatkozat közepette látszik ez meg.

Hogy mi lesz szegény drogos Z-vel ha leesik vagy szétesik az orra a sok kokó miatt? Majd Klaus Schwab csináltat neki új orrot, bár elnézve a politikai forrongásokat, könnyen előfordulhat, hogy a drogos politikai komédiás nemcsak az orrát, de a fejét is elveszti  az egyre élesedő és az igazságot egyre inkább megmutató történések szerint.