Már nem lehet tagadni: a Pfizer egyik vezetője nyilvános meghallgatáson ismerte el, nem védőoltást, hanem egy kétes és ellenőrízetlen biológiai fegyvert oltottak milliókba COVID19-vakcina néven

Az Európai Parlamentben nyilvánosan hangzott el, ami miatt eddig "konteósnak" mondták a tisztán látó, gondolkodó embereket

Share

A napokban zajlik az Európai Parlamentben az a meghallgatás, melynek alaptémája a COVID19 vakcina-mándátum és az egész hamis pandémiás terrortámadás az emberiség, a Föld lakói ellen.

A világhálót hamar bejárt közvetítésben a Pfzer egyik vezetője ismerte be: “A Pfizer soha nem tesztelte a COVID "Vax"-ot ( így nevezik angol szlengben az egész világon a kétes oltást. szerk. megj. ) a vírus átvitelének megállítására! Mindannyiunkat hazudtunk! ! !”

Egyik előző oknyomozó cikkemből kiderült az is, hogy a Pfizer, akár a többi nagy vakcinagyártó cég csupán megrendelésre kivitelezte a népirtó méreginjekciót, melyet az előre megírt globalista propaganda alapján “védőoltásnak” hazudtak.

Most, az Európai Parlament színe előtt hangzott el az az IGAZSÁG , aminek kimondásáért “konteósnak” mondtak, lehülyéztek, sőt letartóztatással fenyegettek egyes országokban olyan embereket, akik a valós orvostudomány vagy csupán a józan , emberi logika alapján már az elején átlátták, mekkora hazugság volt az egész járványos-oltásos COVID19 terrorista művelet.

A szer amit oltásként adtak be, kényszerítettek á emberek millióira , nem egy az állítólagos járvány miatt kifejlesztett vakcina, hanem egy NÉPIRTÁSRA, a LAKOSSÁG SZÁMÁNAK CSÖKKENTÉSÉRE TERVEZETT kísérleti katonai biológiai fegyver, melynek következményei egyelőre ismeretlenek, de annyit már sajnos világosan látni, eddig sosem látott módon ölik a mellékhatások a beoltott embereket.

A Pfizer egyik igazgatója Janine Small, a Pfizer nemzetközi fejlett piacokért felelős elnöke hétfőn, az Európai Parlament előtt tett, teljesen megdöbbentő, eskü alatt tett tanúvallomásában elismerte, hogy SOHA NEM TESZTELTÉK az úgynevezett COVID „oltóanyagukat” a vírus „átvitelének megállítására” való képességére. Világszerte hazudtak az embereknek, korlátozták a szabadságukat, mert azok nem voltak "oltva", és állítólag ezért terjeszthetik a vírust.

VIDEÓ: Janine Small, a Pfizer nemzetközi fejlett piacokért felelős elnöke elismerte Pfizer soha nem tesztelte azt a szert, amit saját felfedezésű COVID-ellenes , mRNS alapú vakcinaként adtak el a kormányoknak és adattak be emberek millióinak. Nem volt itt semmilyen nagy tudományos kutatómunka és oltás felfedezés, lásd. a Karikó Katalin féle bődületes hazugságot, sima emberirtásról , globális terror műveletről kell beszélni.

Az EP kihallgatásán többek között az alábbiak hangzottak el. Ezeket ugye mind tudtuk, mi “kontósoknak” mondottak , most azonban lassan de biztosan nyilvánvalóvá is válik. A KÉRDÉS: MIÉRT NINCSENNEK MÉG RÁCSOK MÖGÖTT MINDAZOK, AKIK RÉSZT VETTEK EBBEN A DÖBBENETES, GLOBÁLIS SZÉLHÁMOSSÁGBAN?!

“Európa-szerte, de még Kanadában, Ausztráliában és Új-Zélandon is megakadályozták, hogy az emberek kimenjenek a szabadba, szocializálódjanak, és nyilvános létesítményeket vegyenek igénybe, ha nem kaptak védőoltást. Világszerte azt mondták az embereknek, hogy vakcina nélkül is lehetnek "terjesztők". Ez hazugság volt, mert az oltóanyagot SOHA TESZTELTÉK az átvitel megállítására.

Egyes országok bevezették az "oltóanyag-útleveleket", és asztaltól asztalig jártak az éttermekben, hogy megnézzék, beoltottak-e az emberek. A rendőrök azt mondták nekik, hogy "mutassa meg az oltási útlevelét".

Ó, és mellesleg, ahogy most mindannyian látjuk, úgy tűnt, hogy a vakcina nem állítja meg az átvitelt – egyáltalán.

A "vaxxed"(BEOLTOTT) még mindig megkaphatja a vírust. Továbbra is terjeszthetik másoknak.

Kegyetlenül elvették a szabadságot azoktól, akik úgy döntöttek, hogy oltatlanok maradnak. Egyes helyeken az emberek még fizikailag is rákényszerültek a vax bevételére, még akkor is, ha nem akarták.

Mindezt elfedték azzal az állításokkal, hogy "vax nélkül másokat is megfertőzhetsz".

Az emberek emiatt veszítették el állásukat; és az egész állítás, miszerint a vax szedése a terjedés megállítására szándékos hazugság volt.

A PFIZER soha nem tesztelte, hogy az úgynevezett vakcina megállítja-e a VÍRUS VAGY A BETESÉG átvitelt.”

Íme egy videó a Pfizer egyik igazgatójának vonatkozó tanúvallomásáról, aki az Európai Parlament bizottsága előtt jelent meg:

FORRÁS:

STUNNING Testimony: Pfizer Never Tested COVID "Vax" to "Stop Transmission" of Virus! We were all lied to ! ! !

https://halturnerradioshow.com