Paid episode

The full episode is only available to paid subscribers of Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif

Magyar feliratos VIDEÓ: WEF: Az istenkomplexusos pszichopaták nyíltan hirdetik, hogy ők az emberiség azon egy százaléka, akiknek joguk van az emberek életéről dönteni

John Kerry például azt állítja, hogy tagja egy „válogatott emberi lénycsoportnak”
1

Hogy a magukat Gazdasági Világfórumnak, WEF-nek összefoglaló tömeggyilkosé pszichopatáknak rég rács mögött vagy gumiszobákban lenne a helyük, úgy vélem a látó és morális ép emberek zöme már rég tudja. Nos, elérkezett az idő, hogy ezek a WEF-es, istenkomplexusos pszichopaták nyíltan és nyilvánosan úgy beszélnek magukról, mintha nem is földi emberek, hanem valami kiválasztott, isteni lények lennének, olyan entitások, akiknek (szerintük legalábbis) joguk van az emberiség élete felett döntéseket meghozni. Érdekes, őket nem “konteósozzák” le a több mint bizarr kijelentések miatt a mainstream médiában sem.

Fotó: Ha a közember mondaná róluk, az konteó lenne, de ha ők mondják az sajtóhír, miszerint ezek az elmeháborodott WEF-esek olyan “kiválasztott lények” , akik szabadon dönthetnek az emberek életéről és haláláról.

Hogy mégis miknek vélik magukat, a szerintük kiválasztott 1 százaléknyi akármit az nem derült még ki, mint ahogy az sem, ki az ördög választotta ki őket erre a tömeggyilkos…

Watch with a 7-day free trial

Subscribe to Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif to watch this video and get 7 days of free access to the full post archives.

Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna