Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
2

Magyar feliratos VIDEÓ: Robert Fico állapota stabil, a szlovák kormány politikai merényletnek minősítette a miniszterelnök elleni merényletet

2

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota "stabil" a szerdai merényletet követően átesett műtét után, de helyzete továbbra is "súlyos" - közölte Robert Kalinak miniszterelnök-helyettes csütörtökön .

A szlovák kormányfőt sikerült stabilizálni, de állapota továbbra is "súlyos" - állítja a kórház igazgatója, ahol megműtötték

A Robert Fico miniszterelnök elleni szerdai merényletet követően csütörtök délelőtt ülésezik az Állambiztonsági Tanács, és a kormány is ülést tart .

A miniszterelnök ellen szerdán elkövetett támadást a pozsonyi hatóságok politikai indíttatású merényletnek minősítették.

Bár eddig túlnyomórészt magányos elkövetőről beszélnek, kiszivárgott információk szerint nemcsak ukrajnai, hanem brit szálakat is gyanúsítanak azzal, hogy közük volt a szlovák miniszterelnök elleni merénylet megszervezéséhez.

Előzetes hír: Merényletet követtek el a szlovák miniszterelnök ellen - Egy fegyveres férfi többször rálőtt Robert Ficóra

****************************************************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

2 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts