Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
8

Magyar feliratos VIDEÓ: Nem pandémia, globális terrortámadás volt a COVID19! -Dr.Fauci végig hazudott a"pandémiáról"! A NIH végül elismerte, hogy finanszírozták a Wuhan-i funkciónövekedési kutatást

8

Fotó: Lawrence Tabak, az NIH főigazgató-helyettese vallomást tett a koronavírus-pandémiával foglalkozó kiemelt albizottság előtt.

Az amerikai National Institutes of Health (NIH) végre elismerte, hogy finanszírozza a vuhani virológiai intézetben, a COVID-19 világjárvány nulladik alapját képező, funkciónövelő kutatást.

Ez a beismerés egyenesen ellentmond Dr. Anthony Faucinak , az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) korábbi igazgatójának eskü alatt tett korábbi kijelentéseinek .Fauci tehát eskü alatt hazudott az amerikai kongresszusnak a COVID-pandémiához kapcsolódó bizonyítékokról, ami önmagában súlyos bűncselekmlny,.

A COVID Pandémiával foglalkozó Select Subcommittee által vezetett ülésen Debbie Lesko (R-Ariz.) képviselő azt szorgalmazta, hogy az NIH finanszírozta-e a funkciójavítási kutatásokat – ez a gyakorlat magában foglalja a vírusok fertőzőbbé tételét, hogy tanulmányozzák azok lehetséges hatását. Az NIH főigazgató-helyettesének, Lawrence Tabaknak a válasza leleplező volt.

Lawrence Tabakot nevezték ki a National Institutes of Health (NIH) megbízott igazgatójává 2021. december 20. és 2023. november 8. között. Ő vette át Dr. Francis Collinst, aki több mint egy évtizede tölti be ezt a posztot. Dr. Tabak 2010 augusztusa óta az NIH főigazgató-helyettese és etikai tanácsadó-helyettese.

"Ez attól függ, hogy mi határozza meg a funkciónyereség-kutatást" - mondta Tabak, mielőtt elismerte: "Ha az általános kifejezésről beszél, igen, megtettük."

Ez pedig azt jelenti, hogy beismerte azt, amit rég mondanak már világszerte, éspedig azt, hogy az állítólagos COVID-pandémia egy mesterségesen gerjesztett manőver, egy bioterrorista támadás volt a világ ellen.

És ez a beismerő vallomás azután hangzott el, hogy a magas rangú egészségügyi tisztviselők – köztük maga Tabak és Fauci is – évekig tagadták, hogy részt vettek ilyen ellentmondásos kísérletekben.

Dr. Anthony Fauci, az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) korábbi igazgatója és az elnök főorvosi főtanácsadója is eskü alatt következetesen tagadta ezeket a vádakat.

Rand Paul szenátor erről ezt nyilatkozta:

“Ez egyenesen ellentmond mindannak, amit a bizottsági meghallgatáson mondott nekem, teljes mértékben tagadva, hogy bármiféle funkcióbővítést finanszíroztak volna, és ez abszolút hazugság. Ezért küldtem egy hivatalos büntetőjogi feljelentést a DOJ-nak (Igazságügyi Minisztérium).”

Tavaly 2023 augusztusában Rand Paul (R-Ky.) szenátor „hivatalos büntetőjogi beterjesztést” nyújtott be az Igazságügyi Minisztériumhoz (DOJ), amelyben Dr. Anthony Faucit, az Országos Allergia és Fertőző Betegségek Intézetének korábbi vezetőjét vádolta meg elkövetéssel. hamis tanúzás – bűncselekmény.

Négy évvel az állítólagos COVID-pandémia bevetése után, a nyilvánosságra jutott tények, bizonyítékok vetületében már már nem fér, nem férhet kétség ahhoz, hogy amit “világjárvány” címszó alatt láttunk, az valójában az emberiség történelmének legnagyobb és legaljasabb hazugsága és egyben leggyilkosabb átverése volt!

***************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

*

8 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts