Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript

Magyar feliratos VIDEÓ: Egyre feszültebb és egyre érdekesebb az elnökválasztási kampány az USÁ-ban! - A színes-bőrű amerikaiak testületileg sorakoznak fel Trump mellett

Egyre feszültebb és egyre érdekesebb az elnökválasztási kampány az Egyesült Államokban. Annak ellenére, hogy az ellenzéki Demokrata Párt, vagyis a demokraták zászlaja mögé felsorakozott globalista maffia megpróbálta Donald Trumpot rasszistának, fasisztának, homofóbnak és még ki tudja mi mindennek, beállítani, ezek a próbálkozások visszafele sültek el, az emberek ugyanis most már szemmel láthatólag tisztában vannak a politikai manipulációkkal, hazugságokkal. És nem kérnek már ezekből!

Trump elnök jövő csütörtök este kampánygyűlést tart New Yorkban, Dél-Bronxban. A “kampány-rally” a Crotona Parkban lesz. Várhatóan több ezren fognak ott megjelenni. Ez a negyed az úgynevezett “veszélyes negyedek” közzé tartozik New Yorkban is. Több alvilági ( főleg fekete és spanyol) bandának van itt a bázisa, azonban most furcsa dolog történt, mert maguk az alvilág bandái is jelezték, hogy elegük van a globalista/sátánista maffiából, akik tönkreteszik az Egyesült Államokat és ezért a szavazásokon is harcba szállnak ellenük, Trumpot támogatva.

„A New York-iak sokat szenvedtek Biden kudarcos politikájának köszönhetően” – áll Trump kampányában.

Trump elnök 2020 óta több mint kétszeresére növelte a fekete szavazók támogatottságát .

A Black Patriots for Trump (Fekete-bőrű Hazafiak Trumpért) szombaton Dél-Bronxban, Trump New York-i nagygyűlése előtt tüntetett a globalisták ellen és adott hangot annak, hogy Trumpot támogatják , továbbá ha kell, harcolni fognak az USA megszabadításáért a globalista maffia terrorja alól.

A kampány egyre feszültebb, egyre világosabb ugyanis, hogy az a háttérhatalmi, globalista csoport, akik a Fehér Ház marionettjei által, lásd. Joe Biden kétes figuráját például, elfoglalták az USÁ-t, vesztésre állnak. És nyilván nem fognak szó nélkül, csendesen félreállni, hanem a sarokba szorított patkány metódusával még furcsa és veszélyes helyzeteket teremthetnek az amerikaiaknak.

*************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

0 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts