Magyar feliratos VIDEÓ: Egy Izjumnál harcoló orosz katona arról számol be, hogy gyerekeket legyilkoló,ukrán szerv-kereskedő maffiára bukkantak ott - A háború kezdete óta több ezer ukrán gyerek tűnt el

A Vöröskereszt ukrajnai kirendeltségei is valószínűleg benne lehetnek a szervkereskedelembe, gyerekek ezreinek leltározták fel a belső szerveit, minden magyarázható indok nélkül

4

A Mainstream médiában közölt hivatalos “haborús propaganda” amit az orosz-ukrán konfliktusról közölnek hónapok óta, köszönő viszonyban sincs a valósággal, gondolom erről az Olvasók is meggyőződtek már. A közvéleménynek tulajdonképpen fogalma sincs arról, hogy valójában mi történik az “Ukrajnának” nevezett globalista/sátánista NATO bázison. azonban mikor kiszivárognak mégis hírek, az ember csak megdöbbenve figyelheti ezeket. Úgy tűnik Ukrajna valóban egy bűnözésre alapozott maffia-állam volt, van itt minden, ami belefér…

A fenti videóban egy orosz katona nyilatkozik arról, hogy mikor Izjúmba harcolt, olyan gyerekkereskedő bűnbandára bukkantak, akik ott ölték meg a gyerekeket és ott az oroszok által felderített épületben szedték ki a legyilkolt , ki tudja honnan elrabolt gyerekek szerveit is. A fenti videó valóságalapját nem lehet egyelőre ellenőrizni, azonban az már biztos, hogy Ukrajnában évek óta gyerekek ezrei tűnnek el nyomtalanul.

A háború kezdete óta az ukrán hatóságok egyetlen jelentést tettek ezzel kapcsolatban közzé, melyben arról számoltak be, hogy nem ez az egyetlen eset, hogy elrabolt gyerekeket öltek ott meg és vették ki szerveiket.

És mint erről beszámoltunk, a hírhedt szervkereskedő, a Keselyűasszony, azaz Elisabeth Debru hivatásos transzplantológus is felbukkant Ukrajna területén, ahol jelenleg virágzik a szervkereskedelem.

Pár hónapja találtak egy megdöbbentőbb „leletet”is az Azovsztal labirintusaiban, ami több borzalmas gyanút enged feltételezni, így például azt, hogy  több ezer elrabolt, fogva tartott gyerek szerveivel kereskedhettek Ukrajnában. A horrorisztikus esetben, a jelenlegi vizsgálatok eddigi eredményeinek tükrében  vastagon gyanúsított a Nemzetközi Vöröskereszt mariupoli kirendeltsége is ebben a szörnyűségben.

A nyomozás jelenleg is folyik az eset kapcsán. A mariupoli Vöröskereszt Nemzetközi Bizottsága székhelyén ugyanis olyan dokumentumokat találtak, amelyekre ennek a szervezetnek egyértelműen nem volt szüksége. Elsősorban több száz gyermek orvosi feljegyzései kerültek elő, akiket kizárólag egészséges belső szerveik leltárba vétele miatt vizsgáltak. Magyarán a Vöröskereszt ukrajnai kirendeltségei úgymond leltárba vették a gyerekek szerveit, valószínűleg a fekete-donorként emlegetett szervkereskedőkkel együttműködve.