Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
16

Ma volt "Doktor Halál", azaz Anthony Fauci újabb meghallgatása a COVID-bűncselekményeket vizsgáló bizottság előtt: Fauci, több ember halálát okozta mint Hitler és Sztálin (+VIDEÓ)

16

Amerikai Egyesült Államok/ Washington: A “koronavírus-pandémiával” foglalkozó házválasztó albizottság ma délelőtt a Rayburn House irodaházban újra kihallgatta Dr. Anthony Faucit, az USA Országos Allergia- és Fertőző Betegségek Intézetének korábbi igazgatóját, a COVID-korszak egyik ikonikus figuráját, aki egyike volt azon globalista vezető-orvosoknak, akik meghatározták a COVID alatti “járványügyi intézkedésnek” elnevezett terrortámadás részleteit. Fauci rendeletei alapján zajlott az egész COVID-lezárás, karantén, kórházi protokoll, maszk-hordatási kényszer, majd vakcina-terror az egész világon. Fauci méltán kapta meg a sajtótól a “Dr. Halál” becenevet, ugyanis a világ ismert tömeggyilkosainak dobogós helyére került, ahogy a mai kihallgatás előtt egy amerikai oknyomozó újságíró találóan megfogalmazta, Fauci népirtásban leelőzte Hitlert és Sztálint.

A védőoltásnak hazudott, kísérleti génterápiás biológiai fegyvernek számító COVID-injekcióknak ugyanis eddigi hivatalos saccolások szerint legkevesebb 17 millió halálos áldozata van, bár vannak olyan orvos-kutató csoportok, akik szerint ez a szám már átlépte a 20 milliót is. Ha ehhez még hozzáadjuk azoknak az áldozatoknak a számát , akiket világszerte a WHO parancsára alkalmazott, hírhedt kórházi COVID-protokollal öltek meg a kórházakban, néhány millióval azonnal megnövekszik a COVID-bűncselekmények halálos áldozatainak száma.

Fotó: Faucit bekísérik a kihallgató bizottság elé.

Kérdés, vajon Fauci lesz a hunyó, akire “ráverik” a balhét, vagy a vizsgálatok során kiderül az is, kik voltak azok a kormányzati szervek vagy Pentagon vezérek, akik magát Faucit irányították a kamu pandémia tervének végrehajtásában.

Fauci ugyanis csak a jéghegy csúcsa a COVID pandémiás-terrortámadásban!

Fauci ez év elején a vizsgálatokat vezető kongresszusi albizottságnak adott vallomásában elismerte, hogy a legszigorúbb COVID-19-irányelvek, beleértve a társadalmi távolságtartást és a maszkhordatási őrületet , semmilyen konkrét egészségügyi indok nem motiválta. magyarán nem orvosi, hanem politikai intézkedések voltak ezek is, hogy megtörjék és pánikban tartsák az embereket s így könnyebben rávegyék őket az oltás beadatására.

A múlt hónapban, ahogy ezt Nem pandémia, globális terrortámadás volt a COVID19! -Dr.Fauci végig hazudott a"pandémiáról"! A NIH végül elismerte, hogy finanszírozták a Wuhan-i funkciónövekedési kutatást című cikkünkben mi is megírtuk, az amerikai National Institutes of Health (NIH) végül kénytelen volt elismerni, hogy finanszírozták a vírusok funkciónövelésére irányuló kutatásokat a Wuhani Virológiai Intézetben, amely az egész COVID-19 világjárvány alapja. Az volt a lényege, hogy kifejlesszenek olyan vírusokat, majd ezeknek a vakcina-verzióját, melyeket olyan genetikai módosításoknak vetettek alá, hogy az amúgy nem halálos betegségeket okozó vírusok a beavatkozást követően minél halálosabbá váljanak az embertömegek számra. Magyarán biológiai fegyvereket állítottak elő a természetben található kórokozók génmanipulálásával.

Ez a bizonyíték pedig egyenesen ellentmond a Fauci által eskü alatt tett korábbi kijelentéseknek, miszerint "Az NIH soha nem finanszírozott, és most sem finanszíroz a Wuhani Virológiai Intézetben végzett, ún. “funkció-növelési” kutatásokat."

Dr. Anthony Fauci, vitathatatlanul a világtörténelem egyik legnagyobb szörnyetege és tömeggyilkosa, aki ma, június 3-án, hétfőn tanúskodott az amerikai képviselőház felügyeleti bizottsága előtt.

Hétfőn Dr. Faucit az Egyesült Államok Capitoliumába belépő ajtónál újságírk is várták, köztük Ivan Raiklin, ismert amerikai konzervatív újságíró, ügyvéd és aktivista, aki kemény kérdéseket tett fel Faucinak miközben az őrei kíséretében elment mellette.

Ivan Raiklin kérdései ezek voltak Faucihoz:” Hé, Tony, szomorú vagy amiatt, hogy dobogós helyen állsz, Sztálin és Hitler mellett mint tömeggyilkos?” Uram, mit gondol, hány embert ölt meg intézkedéseivel , Mike Pence-szel a Fehér Ház koronavírus-munkacsoportjában?

Mennyit tudott Mike Pence arról, hogy a dokumentáció szerint nem csak dollármilliókat vett el, hanem azt is, hogy később finanszírozta a Wuhani Virológiai Intézetet, amely végül elpusztította Amerika gazdaságát, valamint emberek millióit, a DNS-t megváltoztató , tömeges szívizom-gyulladást, rákot okozó COVID-oltásokkal, amelyeket az FDA soha nem hagyott jóvá. Ezzel beoltották a polgárokat, orvosokat, katonaságot, maguk igazi tömeggyilkosok!”

Doktor Halál azonban nem válaszolt egyetlen újságírói kérdésre sem.

A kihallgatás igen feszült hangulatban zajlott, noha a jelenlevő demokrata képviselők megpróbálták barátságosan kezelni Faucit, azonban például a republikánus Marjorie Taylor Greene képviselő nem finomkodott és Fauci képébe vágta az igazságot, kezdve a borzasztó állatkísérletektől, melyeket Fauci vezetett s melyek során kutyák százait kínozták halálra, eljutva az embermilliók meggyilkolásához és beoltásához egy védőoltásnak hazudott méreginjekcióval.

- Azt is mondtad az embereknek, kiadattad parancsba, hogy hat lábnyi távolságot kell tartaniuk, maszkot kell viselniük. Beszéljünk arról a „tudományról” is, amelyet szeretsz képviselni. Aminek a nevében végig hazudtál! - folytatta Greene képviselő Fauci tetemrehívását.

A meghallgatás végén több képviselő követelte Fauci letartóztatását és börtönbe zárását, azonban ez ma sem történt meg.

A mai volt az első ilyen jellegű, a COVID-bűncselekményeket vizsgáló meghallgatása Faucinak, mióta tavaly év elején nyugdíjba vonult. A vizsgálat és a kihallgatások folytatódnak. Lehetőségeinkhez mérten nyomon követjük ezt, ugyanis nyilván mindenki előtt világos, hogy a Faucira kirótt büntetés majd meghatározza az egész világon a COVID-bűncselekmények elkövetőinek sorsát.

Belegondolni is durva, hogy vannak még mindig országok, például Magyarország, ahol a nyíltan tárgyalt bizonyítékok ellenére még ma is tagadják a COVID-vakcina okozta tömeggyilkosságokat sőt az egész COVID-kamut és lelkes propagandát szórnak a Mainstream Médiában a másik tömeggyilkosról, Karikó Katalinról, így felvetődik a kérdés, kik is az úgynevezett “konteósok”, azok, akik áltudományos hazugságokkal rémisztgették és gyilkolták le az embereket, vagy akik megpróbálták az akkori pokoli helyzetben is a valódi tudomány és a józan ész segítségével kideríteni az igazságot?

A meghallgatásról készült angol nyelvű VIDEÓ:

***************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

16 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts