Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00

Paid episode

The full episode is only available to paid subscribers of Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif

Íme a COVID19 „vakcina” valós hatásai-avagy , az élő adásban szemlélhető NÉPIRTÁS szerte a világon

A tömeggyilkosok még szabadlábon!!!

Kedves Olvasó! Jól nézze meg a mellékelt felvételeket, melyek a COVID19 féle tömegesen alkalmazott, az emberekre kényszerített oltóanyag eredménye. Ezeket a felvételeket ugyanis a Mainstream média, és a vakcina-apostolokká fejlődött politikusok eltitkolnák.

A mellékelt videóban, a világ minden tájékáról összegyűjtött felvételeket sorakoztattak fel, melyeken olyan esetek láthatóak, amiket  térmegfigyelő kamerák rögzítettek. Olyan tragikus esetek, amikor a COVID19 féle, védőoltásnak hazudott, kísérleti méreginjekciók beadását követően a beoltottak összeesnek, mintha letaglóznák őket, a legtöbben pedig görcsös rángatózásba kezdenek. Pár percig. Aztán meghalnak. Sorra.

Hullnak, mint a legyek… Úgy, ahogy egyetlen légúti vírus miatt sem hullanának.   A sajnálatos tény ugyanis az, hogy ezen esetek szereplői 99 százalékban belehaltak a „hirtelen vakcina halálba”, de azt már a felvételeken nem látni.

És ez megy az oltások beadatása óta szerte a világon, mindenütt. És erről hallgatnának, eltitkol…

Watch with a 7-day free trial

Subscribe to Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif to watch this video and get 7 days of free access to the full post archives.

Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna