Íme a COVID19 „vakcina” valós hatásai-avagy , az élő adásban szemlélhető NÉPIRTÁS szerte a világon

A tömeggyilkosok még szabadlábon!!!

Share

Kedves Olvasó! Jól nézze meg a mellékelt felvételeket, melyek a COVID19 féle tömegesen alkalmazott, az emberekre kényszerített oltóanyag eredménye. Ezeket a felvételeket ugyanis a Mainstream média, és a vakcina-apostolokká fejlődött politikusok eltitkolnák.

A mellékelt videóban, a világ minden tájékáról összegyűjtött felvételeket sorakoztattak fel, melyeken olyan esetek láthatóak, amiket  térmegfigyelő kamerák rögzítettek. Olyan tragikus esetek, amikor a COVID19 féle, védőoltásnak hazudott, kísérleti méreginjekciók beadását követően a beoltottak összeesnek, mintha letaglóznák őket, a legtöbben pedig görcsös rángatózásba kezdenek. Pár percig. Aztán meghalnak. Sorra.

Hullnak, mint a legyek… Úgy, ahogy egyetlen légúti vírus miatt sem hullanának.   A sajnálatos tény ugyanis az, hogy ezen esetek szereplői 99 százalékban belehaltak a „hirtelen vakcina halálba”, de azt már a felvételeken nem látni.

És ez megy az oltások beadatása óta szerte a világon, mindenütt. És erről hallgatnának, eltitkolnák. Ez szerintük „természetes”… Mint például a „majomhimlőnek” nevezett mellékhatás, ami ugye az oltások beadása előtti korszakban ismeretlen volt nagyjából  minden fehérember lakta kontinensen.

MAGYARÁN SZÓLVA ÉLŐ ADÁSBAN SZEMLÉLHETI MOST A VILÁG AZ  EMBERI CIVILIZÁCIÓ EDDIGI LEGNAGYOBB BŰNCSELEKMÉNYÉT, A KORMÁNYOK PROPAGÁLTA NÉPIRTÁST.  

Azt a népirtást, mely nem jöhetett volna létre, ha a jelenlegi parlamenti pártok vezetői, politikusai az általuk irányított orvostársadalom, „egészségügyi” rendszer, és persze a megvásárolt  Mainstream média nem válik cinkosává, tettestársává azoknak a tömeggyilkosoknak, akik eltervezték az egész vakcina-genocídumot már sok évvel ezelőtt.

A bemutatott felvételeknél csak egy dolog a megdöbbentőbb, hogy mindazok a tömeggyilkosok, aki ezt a COVID19 NÉPIRTÓ projektet kitervelték MÉG MINDIG SZABADLÁBON VANNAK!