Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
9

Horrorisztikus VIDEÓ-összeállítás, azokról az oltottakról, akik a kamerák előtt estek össze és haltak meg élő adásban! Ajánljuk ezt a vakcina-propagandistáknak is! Íme: EZT reklámozták!

9

A globalista cenzúra az elmúlt évek alatt többször megpróbálta eltüntetni a fenti VIDEÓ-ÖSSZEÁLLÍRTÁST.

A román sajtó ezen a hétvégén közölte le a fenti VIDEÓ-összeállítást, mely igazi kordokumentuma a COVID-terror alatt végrehajtott vakcina gyilkosságoknak.A horrorfilmek ugyanis mára valóra váltak, beoltott hírességek százai élő adásban, a világ szeme láttára estek össze és haltak meg az oltás beadása után. És még mindig vannak, akik a nyilvánvaló tények , bizonyítékok ellenére is tagadni akarják az igazságot erről! Csatlakozva azokhoz a sajtóorgánumokhoz, akik ezt átveszik és megmutatják az embereknek, most mi is közzétesszük a döbbeNEtes VAKCINA-HALÁL VIDEÓKOLLÁZST!

MEGJEGYZÉS: Magyarországon (talán egyedüliként a világon) hivatalosan ma sincs egyetlen COVID -vakcina áldozat jegyezve, egyetlen ehhez kapcsolódó kártérítési per sem folyik. Annak ellenére van ez így, hogy a közösségi oldalakon is létrejött csoportok sorozatosan számolnak be arról, hogy halnak sorra a magyarországi beoltottak is, ugyanakkor krízis helyzet alakult ki Magyarországon, olyan sok vetélés és a koraszülés törént az elmúlt 2 év alatt a beoltott magyar nők között. A budapesti cionista kormány azonban ezt is megpróbálja eltitkolni, holott a kórházi koraszülött osztályokon már nincs elég inkubátor, a koraszülött COVID-babák életben tartására!

Lássuk be ilyen Hirtelen Halál-cunami soha nem volt, ez a COVID-projekt része.

Azok akik tudatlanságból, ostobaságból vagy pénzért beálltak reklámozni a gyilkos kísérleti COVID-szérumot, ha végignézik ezt a halálgyűjteményt nem éreznek lelkiismeretfurdalást esetleg? Vagy inkább halálfélelmet, hiszen nyilván legtöbbjükben is ott ketyeg a gyilkos “csoda-vakcina”.

A KLA TV (a Klagemauer TV - Siratófal rövidítése) egy éve, 2023.04.21-én készített és publikált egy videokollázst, amely több száz hirtelen halálesetet mutat be, összesen 763 híresség – halálát. Ezek közül az esetek közül sok olyan eset van, amiről a Modern Apokriffek cikkei is tudósítottak.

De azóta még hányan haltak meg a COVID-oltás miatt?

És ezek csak a kamera előtt szereplő hírességek, a többi eddig minimum 17 millióra saccolt a COVID -oltás miatt meghalt ember haláláról ugyanis nem készült VIDEÓ!

"A Kla.TV összefoglalta az Ön számára az ilyen esetekről készült 17 órányi felvételt. A következő lista [a hatalmas bőség miatt] másodpercenként 763 Covid-oltás halálesetet és több száz prominens áldozatot mutat be gyorsított oltásban, – mondják az alkotók.

A KLA TV VIDEÓKOLLÁZSÁNAK SZÖVEG- ÁTÍRATA:

"Azt akarom, hogy tudd, hogy kettős oltásban vagyok és megerősítettek! Utaztam, kétszer jártam Mexikóban, voltam kiállításokon, találkoztam és üdvözöltem embereket, és soha nem volt Covid - természetesen! Jézus mindennél jobban szeret ! . Olyan gyönyörű...!"...

Élő genetikai oltás után összeesik és meghal.

A pályán meghalt egy 21 éves labdarúgó. A bűnöző mRNS-oltás újabb áldozata.

 "Egy 22 éves Kabaddi játékos szívrohamban halt meg meccs közben.

A mérgező védőoltások újabb áldozata."

Egy 24 éves sportoló hirtelen meghalt, miután meccs közben összeesett az oltások miatt.

Egy fiatal kickboxoló összeesik és a ringben meghal egy genetikai oltás után.

"20 éves táncosnő szívrohamban halt meg a színpadon, az oltás újabb tragikus áldozata."

"Egy 20 éves jégkorongozó a torna során meghalt az oltás mellékhatásai miatt."

Egy jégkorongozó halt meg meccs közben az oltás okozta szívleállás következtében.

Egy 20 éves futballista összeesik a pályán, és belehal az oltás halálos mellékhatásaiba.

Egy táncos összeesik a színpadon, és belehal az oltás végzetes mellékhatásaiba.

Egy sportoló "szívleállásban" hal meg egy kerékpárverseny során, az oltást követően.

"Egy 32 éves maratoni futó közvetlenül a cél előtt halt meg oltás által kiváltott szívrohamban.

A bűvész egy előadás közben meghal a színpadon, az oltások tragikus áldozataként.

Egy rádiós műsorvezető szívrohamban hal meg repülőúton, a levegőben, ami az oltás tipikus hatása.

"Az edző szívrohamban halt meg edzés közben, amit a védőoltások okoztak."

Egy futó meghalt egy vakcina okozta összeomlásban a Kuala Lumpur Maratonon.

A futballista szívrohamban hal meg a pályán, mint sok más sportoló az oltás után.

Egy kézilabdázó meghalt, miután a meccs alatt szívleállást szenvedett, egy másik pedig a kórházban halt meg az oltás miatt.

"A 22 éves középpályás szívinfarktusban halt meg, miután összeesett az edzésen. Egy másik, egészséges sportoló hirtelen halála oltás után."

"És mindez egy olyan biofegyver befecskendezése után, amelyről teljes bizonyossággal tudjuk, szívizomgyulladást és egyéb szívproblémákat okoz egészséges fiataloknál, akik megkapják! Ne hagyd, hogy a média kétségbe vonja, hogy normális és gyakori, hogy a sportolók meghalnak. Ez nem és soha nem is volt, legalábbis néhány évvel ezelőttig."

"Ezek a képek és feljegyzések nem hazudnak. A korona-vakcina által okozott halálesetek és károk, amelyek globális léptékét titkolják a médiától. Áldozatok, akiknek nem szabadna létezniük, sok média, vezető politikus és a polgárok ígérete és nyilatkozata szerint szakértőiket.

Korona elleni oltást követeltek világszerte! Mindenütt az oltatlanokat marginalizálták és diszkriminálták..."

 „A Kla.TV-nek 17 órányi felvétele van egy hatalmas oltási bűncselekményről.

Ez láthatóvá teszi a Covid-oltás által okozott sok halálesetet, valamint néhány fontos személy oltása által okozott károkat szerte a világon.

Melyek a lefedett halálozások és az oltások által okozott ártalmak rejtett dimenziói, ha a populáció szintjére extrapoláljuk?

Mivel ez a kiterjedt dokumentáció csak néhány ilyen esetet sorol fel. Itt kell a médiának beszámolnia – mert kiemelkedő személyiségekről van szó!"

„Minden próbálkozás, amellyel a lakosság körében jelezték a korona-oltás számtalan halálesetét és áldozatát, néha még kezdetlegesen is, azonnal kivívta a mainstream média gyalázatát és megvetését.

A média egyik áldozata a "Gallery of Horror" ötletgazdája, Ganz Péter.

A korona-oltással kapcsolatos több mint 3500 személyes szenvedés sorsát bemutató kiállítását Németország számos városában nyilvánosan kiállították.

Ez nyilvánvalóan szálka lett a Corona-politika szószólóinak és az oltást végzőknek szemében.

Ennek eredményeként a kiterjedt dokumentumok nagy részét a házkutatások során lefoglalták."

„Ganz Péteren kívül számos ingyenes média, virológus, epidemiológus, igazságszerető platform és kezdeményezés szerte a világon számos halálesetet és óriási oltási károkat dokumentált, amelyek röviddel a COVID-oltás megkezdése után következtek be.

Ezzel akarták figyelmeztetni a tudatlan lakosságot az oltás veszélyeire és következményeire."

Csak néhány ilyen riasztó kiáltás jellemző:

- Franciaország, 2022. december 20.: Számos fotó sorakozik a Covid-oltás következtében elhunytakról, főként fiatalokról!

- Németország, 2023. január: A német Bundestag előtti gyermekkoporsókkal demonstráló akció célja, hogy megmutassa a lakosságnak és a politikusoknak a COVID-oltás okozta óriási károkat.

- Riasztójelzés Izraelből: Kétségbeesett izraeli állampolgárok kamerával dokumentálták, hogyan szenvednek súlyos mellékhatásokat és haláleseteket környezetükben a koronaoltás után.

- 2021. április: A Kla.TV dokumentumfilmje, "Sürgős ébresztő: ezrek halnak meg a koronavédő oltás után" dokumentálta a rendkívül riasztó halálesetek számát közvetlenül az oltás megkezdése után Németországban az idősotthonokban.

Világszerte kiterjedt adatbázisok dokumentálják számtalan élsportoló sorsát, akik hirtelen összeestek, gyakran meg is haltak közvetlenül az oltás után.

A Kla.TV több mint 100 műsorában sürgős figyelmeztetést adott ki erről a fejleményről.

Számos szakértő, szakember és virológus hívta fel időben a figyelmet a kísérleti vakcinázási technológiával járó óriási veszélyekre és beláthatatlan következményekre.

Az ilyen figyelmeztetéseket és az elkeseredett kiáltásokat a fősodratú média elrejtette, a maximumig szidalmazta és cenzúrázta.

Az érintett lakosság véleménynyilvánítását lehetővé tevő ingyenes médiát a fősodratú média a lehető legtriviálisabb módon azonnal megrágalmazta, és nem ritkán a lakosságot veszélyeztető kategóriába sorolta (ez az ActiveNews esetében is így van - piros megjegyzés). [!]

Most, amikor már nem tagadható a koronaoltással összefüggő halálozások és oltások okozta károk mértéke, és amikor a média már nem kerülheti el az oltás áldozatairól és a hírességek sorsáról szóló tudósításokat, ezeket az eseteket a fősodratú média általában alattomosan mutatja be. - „egyedi eseteknek”, „rendkívül ritka hatásoknak” nevezik, egyre furcsább halálokok kitalálásával.

Gagliano olasz ezredes esete, aki röviddel az oltás után meghalt.

Barátja egy érzelmes videónyilatkozatban bevallotta, hogy kénytelen volt beadatni a korona elleni védőoltást.

Amikor néhány nappal az oltás után elhunyt, az olasz rendőr-főkapitányság a Covid-kór miatt halt meg hivatalos halálokként.

Barátja ezen nagyon kiakadt, és mindenhol tudatni akarja, hogy oltás következtében halt meg.

Az is jelentősnek tűnik, hogy a vakcinázás több híve meghalt az oltás után.

Köztük a CDC Covid oltási alkalmazásának fejlesztője, a „Find the Vaccine” című promóciós dal zeneszerzője.

A 38 éves férfi pedig, aki az oltatlanok bebörtönzését kérte, akut szívelégtelenségben halt meg.

Elvis Presley egyetlen lánya is hirtelen meghalt szívrohamban. Határozottan támogatta az oltást, sőt reklámozta is.

A 17 órás forgatásról a Kla.TV készített nektek egy összefoglalót. A következő lista [a hatalmas bőségnek köszönhetően] másodpercenként 763 kiemelkedő COVID-oltás halálesetet és több száz gyorsan változó, kiemelkedő oltási áldozatot mutat be. E pillanatban felidézzük Ivo Sasek, a Kla.TV alapítójának beszédét, amikor közvetlenül a „megmentő” vakcina világméretű beadása előtt összefoglalta:

"A világ összes halálozási listája eddig azt bizonyítja, hogy eddig, azaz 2020. december 30-ig nem volt magasabb a halálozási arány, mint a normál influenzaévekben, tudtommal inkább alacsonyabb."

Mi történt az oltás UTÁN – nézze meg most a saját szemével:

Egy 23 éves versenylovas hirtelen meghalt, miután főnöke a COVID-védőoltás beadatását követelte tőle.

"Caitlin Gotze édesanyja vagyok, aki 12 hete, 2021. november 17-én meghalt a munkahelyén.

A nekem küldött szövegben azt mondta, hogy a második oltás után úgy érezte, meghal.Ő az én kislányom, és még 75 évet kellett volna élnie! Tanult, állatorvos akart lenni."

Vakcina által kiváltott rákban halt meg 30 éves korában egy reality-tévésztár.

Egy 20 éves balerina „hirtelen szívhalálban” halt meg az oltás után.

Egy 29 éves dobójátékos tragikus balesetben halt meg, miután összeesett az oltástól.

A kolumbiai popzene királya a harmadik vakcina adag után hirtelen meghal.

A country énekesnő néhány órával az esküvője után meghalt a vakcina mellékhatásai miatt.

Ronald McFadden jazz-zenész egy fellépés után váratlanul meghalt mérgező oltások hatása miatt.

Egy 23 éves futballista 3 nappal azután halt meg, hogy megkapta a COVID-oltást.

„Ez az ember valójában nem akart beoltani. Donnelly miniszter úr, nagyon komolyan kérem önt, hogy hagyja abba ezt az oltási programot, mielőtt még több fiatal meghal. Figyelmeztettek, hogy ez lesz az eredmény. Figyelmeztettelek, ez lesz az eredmény! Vérfoltos a kezetek, és mindannyiótokat gyilkosságért kell bíróság elé állítani."

Kla.TV figyelmeztetett!

„Sok pilóta, légiutaskísérő és másodpilóta hal meg repülés közben vagy után, kényszerleszállást kell végrehajtania vagy vissza kell fordulnia.

Greg Pearson, egy kereskedelmi pilóta szerint kollégái „halnak, mint a legyek” a Covid-oltás után.

Marco Tosatti beszámolt a pilóták oltáskárosodásáról is: szívizomgyulladás, szívburokgyulladás, szívinfarktus, szélütés, vakság.

A Kla.TV még 100 riportot közöl az oltások által érintett hírességekről. A 17 órás felvételből összefoglaljuk:

Az oltás által érintett hírességek

Egy 26 éves kosárlabdázó vérrögöt kapott nem sokkal azután, hogy megkapta a Covid 19 elleni védőoltást:

„Mindez egy hónapon belül megtörtént. Egészen jól voltam, amíg be nem kaptam az oltást!

És most azt mondták, hogy ne mondjam el senkinek. Igen, az oltással 1000%-ban véget ért a karrierem."

Monique (28), egy tévésztár, a Pfizer injekciótól elszenvedett szívburokgyulladásról beszél.

„A szívem úgy ver, mint egy szívroham, ha valaki egészséges és 30 év alatti. Nem iszom, nem iszom drogot, még koffeint sem. Soha életemben nem volt szívproblémám vagy korábban fennálló állapotom. Bebizonyosodott, hogy az oltásnak köszönhető.”

A triatlonos állandó és rendkívüli fájdalmakat szenved a COVID-oltás után:

"Április 13-án megkaptam a második Pfizer-oltást. Abban a pillanatban az egész életem megváltozott. Szembesülünk azzal a kényelmetlen igazsággal, hogy a vakcinák súlyos, életre szóló károkat okoznak."

A kosaras nem akart oltást kapni, de kényszerítették, és most véget ért a pályafutása.

A 29 éves modell tartós rohamokban szenved a második Pfizer mRNS vakcina beadása után.

Egy 20 éves, kettős oltással oltott modell szívizomgyulladást szenved, szívrohamot kap, és mindkét lábát amputálni kell.

Mindezt úgy, hogy a CDC nyíltan elismeri, hogy "a védőoltások szívizomgyulladást okoznak ebben a korcsoportban".

Egy sztár ausztrál versenyző került kórházba vérrögök miatt, miután beoltották a Pfizerrel: „Azt mondták, ha nem kapok oltást, nincs többet munkám. Szóval megtettem, amit tennem kellett. Tökéletesen egészséges és normális, 19 éves lány voltam, rendkívül aktív, és soha nem voltam kórházban."

"A spanyol énekesnő azt mondja, hogy néhány nappal az oltás után meg fog halni. Az injekció hatására elvesztette az ujját, és a lábai elfeketedtek ."

Egy 36 éves bokszoló, aki a Pfizer "oltás" harmadik adagja óta ágyhoz kötött lett és munkaképtelen.: "Csak szeretnék talpra állni, kikelni az ágyból és visszaállítani a szívverésemet a normális kerékvágásba!"

A zenész és gitáros 8 ujját veszíti el, miután a Johnson & Johnson oltás miatt vérrögök alakultak ki a testében:

„Július 9-én megkaptam a COVID-oltást. Arra ébredtem a kómából, hogy 8 ujjam amputált. Szerintem bűn, ami történt és ami most történik. Az embereket felelősségre kell vonni a történtekért. Mindenképpen elő kell hozni, napvilágra kell kerülnie, és néhány embert felelősségre kell vonni a történtekért."

A 24 éves olimpikon alig bírja a Pfizer-oltás okozta melllékhatásokat, és véget akart vetni napjainak?

„Az olimpiai szinkronúszó csapat tagja voltam, és heti 6 napot, napi 10 órát edzettem.

Hihetetlenül aktív voltam, mindig is úgy ismertek, mint aki a díszlet körül rohangál, aki hülyeségeket csinál, például ugrál, amikor nem kellett volna, és hasonlók. Az osztályon kétszer kértek oltást, hogy dolgozhassak, és azonnal meg is bántam, mert amint beadták a karomba, arra gondoltam: mit csináltam? Nem tudom leírni, milyen szörnyű volt, szédültem és szó szerint másztam! Azt hittem, vége az életemnek, mert még főzni, állni és magammal foglalkozni sem tudtam. Anyám eljött hozzám, azt hiszem, hetente kétszer, ágyneműt cserélni, bevásárolni és kitakarítani a lakást."

Xara Triferi tévéműsorvezető mesél az oltás okozta kegyetlen szenvedésről. Mindenkihez szól:

„És kérem, teljes szívemből, ne engedje meg, hogy az emberek beadják magukat ezzel a mérgező termékkel.

Ez az injekció mindezt a kárt okozta nekem és sok más embernek is, akik a félelem miatt nem mondják el.

Napról napra egyre jobban tönkreteszi a testem. Elmosódottan látok....minden nappal egyre homályosabb. Kár, hogy ilyen sokan jogtalanul haltak meg emiatt.

Hiszen aki beoltja magát, az semmilyen módon nem mentődik meg. Előbb-utóbb előfordulnak betegségek."

"763 prominens covid-oltás haláleset és több száz prominens oltásáldozat – egy hatalmas vakcina-bűncselekményre derül fény erős bizonyítékokkal!

A Kla.TV 17 órányi felvételt gyűjtött össze, amely dokumentálja a korona-oltás súlyos következményeit és a halálos áldozatok számát világszerte.

Ha ilyen sokan csak a hírességek között halnak meg, mi lesz a névtelenekkel és ismeretlenekkel, akik nem jelennek meg a tömegmédiában?" - zárja az idézett állomás.

A forgatáshoz használt összes forrás megtalálható itt a KLA TV -n

*****************************************************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

9 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna