Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
17

Hiába próbálják "magányos farkasnak" beállítani Robert Fico merénylőjét, a sorra előkerülő bizonyítékok mást mutatnak: ukrán és brit kapcsolatokat feltételeznek Juraj Cintula tette mögött

17

A Robert Fico szlovák miniszterelnököt ért szerdai terrortámadás kapcsán a külföldi titkosszolgálatokkal való kapcsolatokat is vizsgáló szlovák hatóságok politikai indíttatásról beszélnek. Azonban több szlovák lapban úgy próbálják beállítani a merénylőt Juraj Cintulát, mint “magányos farkast”, aki egyik percről a másikra “magától radikalizálódott” és döntött úgy, hogy megöli Fict. Ez azonban egyértelműen nem igaz.

A liberális, Zelenszkij rajongó, Ukrajna -barát költő politikai meggyőződéséről nyilvánosságra került videó valószínűleg sok mindent megmagyaráz.

A szlovák közösségi médiában megjelent egy videó, amely Juraj Cintulát, Robert Fico szlovák miniszterelnök lövöldözőjét látni, amint egy kormányellenes/Ukrajna-párti tüntetésen vett részt, és azt kiabálja: "Árulók, orosz kollaboránsok, éljen Ukrajna!".

Juraj Cintulát gyilkossági kísérlet miatt emelték vád alá. Hivatalosan a szélsőséges MAGADÁNYOS Farkasnak számít. Mi történhet, ha a miniszterelnök meghal

Ez is igazolja, hogy a merénylő már régóta és nem magányosan “ellenezte” a Fico-kormány azon politikáját, miszerint nem adnak több pénzt és fegyvert Zelenszkijnek és úgy vélik Ukrajna, nem egy önálló állam, hanem az USA és a nyugat egyik bázisa, amit az ukrán zászló mögé bujtattak.

Sajtóértesülések szerint a csoport, melyben a merénylő Juraj Cintula is tüntetett és éltette Zelenszkijt és az ukrán háborút, hosszabb ideje kapcsolatban áll az ukrán kormánnyal.

Az is nyilvánvalóvá vált, hogy a Fico testi épségére vigyázó biztonsági emberek több súlyos hibát, mulasztást követtek el, már csak az a kérdés, hogy készakarva vagy felelőtlenség miatt? Az eddig kiszivárgott nyomozati információk szerint Juraj Cintula közvetlen vagy közvetett módon kapcsolatban állt olyan ukrajnai és brit személyekkel, akiknek közük lehet a Fico elleni merénylet megtervezéséhez.

A szlovák miniszterelnök a legfrissebb jelentések szerint túl van az életveszélyes, állapota stabil de súlyos. Orvosai már bizakodóak és úgy vélik, a meglőtt politikus felépül sérüléseiből.

****************************************************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

17 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts