Fogjuk fel: Globalizmus egyenlő Sátánizmussal! : A Halloween nyilvánosan is a Sátánisták ünnepévé vált világszerte - Texasban és Szaud Arábiában is kilógott a lóláb a halloween-i jelmezek alól...

Itt már csak az ördögűzés segíthet?! Pogány Pride-on próbálták "kikeresztelni"az erre kaphatókat Texasban - míg a muszlim arabok városaiban is felütötte fejét a kérkedő ördögimádat

Share

Évek óta világszerte sokan próbálják figyelmeztetni, a megvezetett, agymosott tömegeket arra, hogy a Halloween-nak nevezett halálkultuszra és félelemre alapozott rituális ünnepség korántsem egy ártatlan, jópofa kis jelmezbál, hanem ennél sokkal súlyosabb, veszedelmesebb irányzat egyik jelképe: a Sátánizmusé. És figyelembe véve, hogy a globalista és sátánista alapelvek nagyjából megegyeznek, jó lenne belátni, nem egy ártatlan kis töklámpás-faragó buliról, hanem az emberi értékrend és lélek meggyalázásáról, elpusztításának tervéről van itt szó.

Az abortuszért, lehetőleg a rituális abortuszokért tüntetve gyerekgyilkosságokat imitáltak darabokra szedett játékbabákkal az “ártatlan” Halloween-i ünnepeken a Sátán Templomának követői : Itt nem a faragott zöldség a tök, hanem az a tökfej, aki nem veszi észre mekkora aljas globalista csel lapuul ebben is!

Önmagukat sátánistának, pogánynak, ateistának, spirituálisoknak megnevező egyesítették úgymond erőiket Halloweenkor, a Blaze szerint , hogy „visszaszerezzenek" egy texasi belvárost a keresztényektől .

A „Sátáni Templom" - a fő szervezők - hivatalosan követelik a „vallásszabadságot és a rituális abortuszhoz való jogot". az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának abortuszról szóló döntése után, ahogy azt a Texas Pagan Pride Fesztiválon is megismételték .

Nos, így zajlik, a leszedni valakiről a keresztvizet mondásnak alapot adó rituálé…És ilyen a 21. században mutogatott , kinyomtatott szerződés az ördöggel

Bár az esemény szervezője, Raynie Castañeda azt állította, hogy a Tylerben megrendezett Pagan Pride Fest nem volt sátáni, még mindig sokan fizettek azért, hogy lemondjanak vallási meggyőződésükről és tisztelegjenek az ördög előtt, saját bevallásuk szerint.

Magukat sátánistának, boszorkánynak valló személyek nyilvánosan Keresztényellenes Kiáltványt fogalmaztak meg, s tíz dollárért akárki megválthatta az igazolványáét, az ördöggel kötött vérszerződés mintájára, hogy kilépett a keresztény egyházból, megtagadja istent és Jézust és ezután az ördögöt szolgálja… Hát nem tényleg csak egy ártatlan ki “halovíni” töklámpásos móka ez!? HÁT NEM AZ!

Egy csapat keresztény is megjelent a sátánista rituálén, ők azonban azért, hogy jelezzék, az Istent kereső emberek jól látják mi zajlik és nem fordulnak el Istentől.

A keresztények azért jöttek, hogy imádkozzanak a megszállottak lelkéért

Kelet-Texasi keresztények egy csoportja összegyűlt imádkozni az esemény előtt – jelentette a KVEO-TV.

"Keresztényekként spirituális csatatérre kaptunk elhívást, és úgy gondolom, hogy ez egy lehetőség arra, hogy gyakoroljuk hatalmunkat a Krisztussal való kapcsolatunkban " - mondta Lauren Ethredge-Langas, egy helyi gyülekezet tagja a televíziónak. Lauren elmondta a KVEO-nak. hogy ő és a többiek csak "imádkozni és vallásszabadságukat gyakorolni" akartak.

Donnell Walder, a WOW egyház lelkésze a rádiónak hangsúlyozta, hogy a keresztény jelenlét a Pagan Pride Fest előtt nem volt harcias: "Nem azért jöttünk, hogy megtámadjuk bárki vallását, hanem hívőként szerettünk volna ott ülni és imádkozni."

Hansen dokumentált egy imakörmenetet és nyilvános áldást, amelyen egy helyi katolikus csoport vett részt, és amelyet J. Strickland püspök vezetett

**************************************************************************************

Jézus után már Mohamed próféta is a sátánista trend célkeresztjébe került - Az iszlám vallású emberek világszerte tiltakoznak!

A szaúdi főváros idén úgy nézett ki Halloween-kor mint egy furcsa muszlim boszorkányszombat, mint amikor kísértetek és egyéb nem evilági szörnyek nyilvánosan megszállnak egy települést..

Ez az egész egész elképesztő egy muszlim kultúrában, szemmel láthatóan a sátánizmus híveinek nemcsak a Megváltó Jézus, de a jelek szerint márt Mohamed próféta is piszkálja a csőrét…

Szörnyek, boszorkányok, bankrablók és groteszk kurvák lepték el a szaudi várost.

Nem meglepő, hogy ezeket a sátánista ünnepségeket számos muszlim közösségi média bírálta az egykor betiltott, nem muzulmán fesztiválok engedélyezésével kapcsolatban, míg mások azzal vádolták Szaúd-Arábia vallási intézményeit, hogy kettős mércét alkalmaznak, mivel nem engedélyezik Mohamed próféta ünneplését születésnapját, az Al Mawlid néven ismert ünnepet. De úgy túniok a sátánista Halloweent itt is megtarthatták.

Halloween ünnepe Rijádban, Szaúd-Arábiában. A szaúdi GEA rendezvényt szervezett „Horror Weekend” néven, miközben Mawlid ünneplése továbbra is tilos.

Az iszlám vallás követői minden fórumon jelezték is felháborodásukat és aggályukat6 amiatt, hogy Szaúd Arábia vezetői ilyen meghökkentő módon elsodródtak az istenellenes neoliberalizmus felé.

Íme, a sátánizmus muzulmán követői…