COVID-GYILKOSSÁGOK NYOMÁBAN - SOROZAT - 8.rész - Dr. Thomas Binder esete: HOGY ÉRTSÜK MEG MI TÖRTÉNT AZOKKAL AZ ORVOSOKKAL, AKIK FELISMERTÉK A TÖMEGGYILKOSSÁGOT A "P(L)ANDÉMIÁBAN"

MAGYAR FELIRATOS VIDEÓ: Az ismert svájci orvost 60 rendőrt rohanta le s erőszakkal diliházba vitték, mert 2020 elején rájött a hamis pandémia projektre és ezt hangoztatta is

Share

AZ ORVOSOK AKIK NEM AKARTAK BESZÁLLNI A GYILKOS ÉS HAZUG COVID-TERRORIZUSBA SÚLYOS ÁRAT FIZETHETTEK EZÉRT A “MODERN” NYUGAT EURÓPÁBAN!

AKÁRCSAK A KOMMUNISTA PRIBÉKEK EGYKOR, MOST IS ŐRÜLTNEK NYILVÁNÍTOTTÁK AZ ELLENSZEGÜLŐKET,IGAZMONDÓKATR, A TISZTESSÉGES ORVOSOKAT, AZAZ A GYILKOS COVID-PROJEKTET VESZÉLYEZTETŐ SZAKTEKINTÉLYEKET.

Jómagam és gondolom Olvasóim közül is nagyon sokan feltették maguknak a kérdést, hogyan volt lehetséges, hogy orvosi egyetemet végzett, gyakorló orvosokat bevontak, rávettek arra, hogy részesei legyenek a két és fél éve kirobbant globális COVID-terrorban, mikoris egy hamis világjárványra hivatkozva felforgatták a világot, szétverték a társadalmat , majd a gyilkos COVID-protokollal s később a védőoltásnak hazudott COVID-méreginjekciókkal emberek MILLIÓIT gyilkolták meg, a tudatosa kitervelt népirtás forgatókönyvének alapján.

Bennem is sokszor felmerült a kérdés, hogy az ördögbe lehetett az orvosokat rávenni arra, hogy részesei, cinkos bűntársai legyenek egy nyilvánvaló tömeggyilkosságnak, melyek intézkedései ellentmondtak minden gyakorlati orvosi protokollal, egészségügyi és gyógyítási szabállyal.

Egy dolog az, hogy nagyon sok orvos szakmailag annyira nulla, hogy nem vonta kétségbe a COVID-kamu kiadta hivatalos propagandát, más kérdés, hogy voltak, akik nyilván tudták vagy legalábbis sejtették, hogy amit tesznek, amit meg kell parancsra tenniük, az korántsem orvoslás, inkább kórházi gyilkosságok sora… Azonban találtam olyan megdöbbentő eseteket, melyekről eddig nem tudtunk, de melyek igazolják, hogy a globalista/sátánista tömeggyilkos maffia, akik az emberiség kipusztítását kezdték el 2020-ban megtalálták a drákói módszereket arra is, hogy elhallgattassák azokat az orvosokat, akik szakmai tudásuk és orvosi esküjük miatt megkérdőjelezték a hamis járványt, a gyilkos COVID-protokollt majd a C19 oltásnak hazudott méreginjekciókat.

Egyik ilyen szembeszökő, hihetetlenül aljas terrorista-módszerrel végrehajtott eset, egy ismert svájci orvos, Dr. Thomas Binder esete. Ő kitűnő orvosként és tudósként azonnal felismerte már 2020 elején, hogy az egész COVID-akármi egy nagy hazugság, orvosilag nem megalapozott, kétes és veszélyes projekt kezdete. és ennek a véleményének hangot is adott mind a saját balogjában mind a közösségi médiában.

A svájci orvost, szakmai tekintélye és szakértelme miatt nem lehetett “lekonteósozni”, ezért a svájci covid-terroristák más módját találták meg annak, hogy elhallgattassák.

Az orvost, aki nyíltan hangoztatta,hogy a COVID járvány hazugság, 60 rendőr rohanta le otthonában, majd elmebetegnek nyilvánítva diliházba kényszerítették, ahonnan később csak akkor engedték el, ha megígérte, hogy pszichotikumokat fog szedni és természetesen hallgat a COVID hazugságokról.

És mindez nem a kommunista Kínában, vagy valami sötét-Afrikai terrorállamban történt, hanem a magát modernnek és civilizáltnak mondó Svájcban.

Dr. Thomas Binder kardiológus egy mentális egészségügyi intézményben szerzett tapasztalatait írja le, ahova azért utalták be erőszakkal, mert már az elején igazat mondott a Covid-ról. Szabadulása feltételeként pedig pszichotikus gyógyszerek szedésére kényszerült.

Dr. Binder a Zürichi Egyetemen tanult orvostudományt, majd immunológiából és virológiából doktorált belgyógyászati és kardiológiai szakirányon. 34 éves tapasztalattal rendelkezik a légúti fertőzések diagnosztikájában és terápiájában. Dr. Bindernek 24 éve van magánpraxisa Svájcban.

Teljes interjú IDE KATTINTVA érhető el angol nyelven.

2020 februárjában Dr. Binder kiállt az etika és a tudomány mellett az orvostudomány tényeire hivatkozva. Személyes honlapján és a közösségi médiában felszólalt a tudománytalan korlátozások, megszorítások, a hibás PCR-vizsgálatok, maszk stb. ellen. Dr. Binder azt mondta, hogy orvosként kötelessége tájékoztatni a nyilvánosságot a COVID-19-ről való igazságról.

Például ilyeneket írt, mint amit a LINKre kattintva lehet olvasni.

2020. április 9-én, csütörtökön Dr. Binder blogot tett közzé weboldalán, amely alapos elemzést adott a COVID-19-ről és az akkor végrehajtott különféle tudománytalan intézkedésekről. A blogbejegyzés 20 000 megtekintéssel terjedt el, és Dr. Binder abban reménykedett, hogy bejegyzése megnyugtathatja a közvéleményt, és elindíthatja a korlátozások és megbízások megszüntetését.

A bejegyzés azonban felkeltette két kolléga figyelmét, akik felhívták a rendőrfőkapitány figyelmét arra, hogy Dr. Binder feltehetően veszélyt jelent önmagára és a kormányra. !!!

Két nappal később, húsvét előtti napon Dr. Bindert brutálisan lerohanták, 60 felfegyverzett rendőr támadt rá otthonában, köztük 20 terrorista- elhárító kommandós a Kantonspolizei Aargau terrorellenes egységénél, az ARGUS-nál szolgált .

Miután megvizsgálták Dr. Binder blogbejegyzéseit, közösségi média bejegyzéseit és e-mailjeit, a rendőrség rájött, hogy Dr. Binder nem jelent veszélyt, és nem volt mentális betegsége. Emiatt a rendőrség nem is tartóztathatta le akkor.

Ehelyett a hatósági emberek egy sürgősségi orvost küldtek, hogy értékelje Dr. Binder mentális egészségi állapotát, és „Corona Insanity”-vel ( azaz Korona Őrülettel- SIC!!!) diagnosztizálták, majd pszichiátriai osztályra helyezték.

Dr. Binder végül kiszabadult, és továbbra is orvosi gyakorlatot folytat Svájcban. Jelenleg a svájci „Aletheia, humane medicine and science” igazgatótanácsának tagja. Tagja a Doctors for Covid Ethics szervezetnek, valamint a német orvosok és tudósok az egészségért, szabadságért és demokráciáért szervezetnek.

Egyike annak a 22 tudósnak, aki a Corman-Drosten áttekintési jelentést írta. Blogjai, cikkei, előadásai és interjúi megtalálhatók személyes honlapján .

Dr. Thomas Binder svájci kardiológus leírja a mentális egészségügyi intézményben szerzett tapasztalatait, ahol azért került, mert igazat mondott a C19-ről. Szabadulásának feltételeként pszichiátriai gyógyszer szedésére kényszerítették.

A mellékelt videóban saját maga mondja el, hogyan nyilvánították volna őrültnek csak azért, mert orvosi esküje értelmében kiállt a valódi orvostudomány és az emberi élet védelméért.

Fotó: Binder doktor, igazi orvosként kiállt az emberi élet védelme mellett, ezért akarták őrültnek nyilvánítani a globalista tömeggyilkosok. Érdemes elolvasni egyik orvosi/ emberi hitvallását:

„Az „értelmiségiek”, szó szerint az igényesek dolga, hogy mindig és mindenhol pártatlanul fogadják el a szókratészi álláspontot, mindig figyeljenek minden narratívára, összegyűjtsék a tényeket, defragmentáljanak és kontextualizálják azokat, és vállalják a méltányos optimumot, mások pedig az igazat mondják. Keresni, megtalálni és megfogalmazni, mindig az „akárcsak”-ban, soha a „vagy vagy”-ban, soha nem ámítani vagy eladni magunkat , mindig hitelesnek maradni, és arra az esetre, ha minden emberi gát áttöréssel fenyegetne a mindent megrázó válságot, hogy szembesítsék a tényekkel az önző szemfényvesztők mítoszait, leleplezzék őrültségüket, és bátran és határozottan szembesüljenek vele, függetlenül saját hátrányaiktól, szükség esetén életükkel sem törődve, hogy megvédjék az emberiséget annak embertelenségétől, tehát önmagától."

(Thomas Binder , 2015)