Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
10

Bizarr VIDEÓ a Bolondok Bolygójáról: A homoszexuális és "liberális" német politikus, Martin Neumaier lefilmezte magát, amint nyilvános közvécéket nyalogat, és székletből hitler-bajuszt fest magának

10

A fenti VIDEÓ-hoz egyszerűen nehéz bármilyen kommentárt fűzni. Úgy tűnik, valaki kiengedte az összes pszichopatát a zárt-osztályokról és ezzel az ördögi, zakkant sereggel támadást indított az emberi társadalom ellen. Jagodek a klasszikus és keménykezű főápoló, akit mi magyarok a Rejtő könyvekből ismertünk meg, úgy tűnik, szabadságra meg az összes globalista/sátánista diliházból!

Több, a közösségi médiában elterjedt videón látható, amint Martin Neumaier német politikus nyilvános vécéket nyalogat.

Más felvételeken az látható, hogy az FDP jelöltje ürüléket ken az arcára, hogy a kakából hitler-bajuszt kenjen a saját szája fölé.

Image

Fotó: A liberális német politikus egy boldog pillanatában.

A videóban Martin Neumaier is hallható, aki azt mondja, hogy a vécék nyalogatása a "büntetése" része volt, a furcsa gesztusra azonban nem adott magyarázatot. Egyáltalán milyen magyarázatot lehetne ilyen elmebeteg viselkedésre ADNI?

A német média azt is megjegyzi, hogy Martin Neumaier videókat is közzétett róla, amikor szexuális pózban, miközben buzi partnere éppen hátulról tette boldoggá, harsányan énekelte a náci korszak német himnuszát.

Itt csak egy kérdés van, amit fel kell tenni, éspedig az, ez a nyilvánvalóan nem normális, pszichopata alak miért van még mindig szabadlábon , sőt politikusként jegyezve?

***************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

*

10 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts