Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
Transcript
2

Berlin: Orosz zászló lobogott a német parlament épületén! - Egy férfi drónnal kitűzte az orosz zászlót a Reichstag felett, a német kormány és a globalisták nem örvendtek a furcsa deja vu mi (+VIDEÓ)

2

Egy ukrán férfi egy orosz zászlót kapcsolt egy drónhoz, és Berlin fele irányította egyenesen a Reichstag fölé, amely a német Bundestag parlamentjének üléseinek ad otthont. Így 2024-ben ismét megtörtént az a furcsaság, hogy az orosz zászló lobogott a német parlament tetején.

Amúgy az orosz zászlót ilyen furcsa módon egy 41 éves ukrán férfi irányította a Reichstag felé, jelezve ezzel is, hogy maguk az ukránok sem pártolják az Ukrajnára erőltetett NATO-háborút.

Erről a videók már napok óta keringenek az interneten, de ma a német parlament sajtószolgálata hivatalosan is megerősítette, beismerte, hogy az eset május 9-én megtörtént, de eddig megpróbálták titokban tartani.

Az esetről készült felvételt csak ezen a hétvégén terjedt el az világhálón, tehát már titkolni sem lehetett.

A berlini rendőrség büntetőeljárást indított úgymond a légiforgalmi törvények megsértése miatt.

A jelentések arról is szólnak, hogy a drónt irányító személyt letartóztatták. Korábban már egyszer őrizetbe vették, mert a hírhedt Zelenszkij ellenes „Z” szimbólumot felfestette egy potsdami irodaház tornyára.

A világhálón futótűzként terjed a felvétel, amin az orosz zászló ékesíti a Reichstag tetejét. Ez az üzenet értékű hecc azonban szemmel láthatóan igen érzékenyen, mondhatni kellemetlenül érintette mind a német kormányt mind a globalista elitet.

***************************************************************

TISZTELT OLVASÓK! Segítsék tényfeltáró munkámat! Ne hagyjanak cserbe bennünket!

Ha értékelte ezt a cikket, talán fontolóra veheti, hogy adományozzon a Modern Apokriffek számára. A legtöbb más weboldallal ellentétben mi nem kapunk független finanszírozást. Teljesen önkéntesen dolgozunk, de elkerülhetetlen költségekkel jár a webhely működtetése. Számítunk olvasóink segítségére, akár rendszeres, akár egyszeri kifizetésekkel.
Köszönöm!
Ha még nem iratkozott fel az új cikkekről szóló napi e-mail-értesítésre, kérjük, tegye meg.

A Modern Apokrifek oknyomozói oldalnak szüksége van Önre, segítsen minket akármilyen kis összeggel! Vagy fizessen elő a Substack előfizetéses módján az oldalra.

Támogatási lehetőségek:

Szőke Mária Magdolna

Romania

BCR, RO26RNCB0318078127860001

SWIFT: RNCB ROBU

***

A MAGYARORSZÁGRÓL FORINTBAN UTALÓ OLVASÓK VEGYÉK FIGYELEMBE, HOGY KÜLFÖLDRE, AZAZ ROMÁNIÁBA UTALNAK FORINTOT, EZÉRT A ROMÁN BIC KÓD ÉS A KÜLFÖLDI UTALÁS OPCIÓ SZÜKSÉGES.

Szoke Maria Magdolna

Romania, OTP

Cod BIC: OTPVROBU

Román lej számlaszám:

RON: RO50OTPV221001537146RO01

*

Euró számlaszám:

EUR: RO07OTPV221001537146EU01

*

Magyar forint számlaszám:

HUF: RO54OTPV221001537146HU01

*

Amerikai dollár számlaszám:

USD: RO64OTPV221001537146US01

2 Comments
Szőke Mária Magdolna  - Modern Apokrif
Szőke Mária Magdolna - Modern Apokrif
Authors
Szőke Mária Magdolna
Recent Posts